Do It Yourself
  • Recenzija adaptera za pelete Solo Stove Fire Pit

    click fraud protection

    Želite izvor goriva s čistim izgaranjem i malim održavanjem za vaše ložište Solo Stove? Predstavljamo novi adapter za pelete Solo Stove, koji vam omogućuje da se bez napora prebacite s drva za ogrjev na pelete na drva.

    Ovisno o tome tko ste i gdje živite, punjenje kamina ili vanjske peći drvima za ogrjev može biti polusveti čin - osobito ako se probudite rano da biste nacijepali drva za ogrjev. No ponekad ćete možda poželjeti prikladniju, učinkovitiju opciju loženja drva.

    Nije tajna da Obiteljski majstor voli Solo štednjak ložišta bez dima. Izrađeni su od ultra laganog nehrđajućeg čelika otpornog na toplinu i vrlo su prenosivi. Lomnice Solo Stove također imaju niz dodataka koji vam omogućuju da ih koristite na površinama osjetljivim na toplinu i za kuhanje. Jedan dodatak za vatru - Pi Vatra, an vanjska peć za pizzu—omogućuje vam da napravite pizzu na drva točno na ložištu vaše Solo peći! Moramo li reći nešto više?

    Najnoviji dodatak u obitelji Solo Stove upravo je lansiran i dodat će više fleksibilnosti vašim opcijama goriva. S novoobjavljenim

    Adapter za pelete Solo, bez napora se možete prebaciti s drva za ogrjev na drvene pelete, koji nude dugotrajniji i čišći izvor goriva za vaše ložište.

    Znamo da kupnja novih proizvoda može biti kocka jer je manje recenzija kupaca iz stvarnog života dostupno za proizvode koji su tek na tržištu. Srećom, testirali smo Adapter za pelete Solo uoči lansiranja kako biste mogli kupovati bez stresa i učinkovito, što je isti način na koji ćete potpirivati ​​vatru novim Adapter za pelete Solo.

    Što je adapter za pelete Solo Stove?

    pogled odozgo na adapter za pelete solo pećiMary Henn/Obiteljski majstor

    Jednostavno rečeno: The Solo štednjak Adapter za pelet za vatru pretvara vašu postojeću Solo peć (Ranger, Bonfire i Yukon) u ložište na pelete.

    Lagani umetak omogućuje vam jednostavno prebacivanje između izvora goriva za ogrjev i peleta s otvorima za ventilaciju koji omogućuju protok zraka i sprječavaju da peleti padnu u posudu za pepeo prije sagorijevanja. Umetak se postavlja izravno na osnovnu ploču i ima ručke za brzu pretvorbu. Izrađen je od jakog nehrđajućeg čelika (kao i ostatak vašeg Solo Stove kamina) koji će izdržati toplinu i pritisak tijekom vremena.

    Pitate se zašto biste željeli adapter za pelet za svoje ložište na drva? Peleti su lakši za skladištenje, lagani su, gore dulje od drva za ogrjev i daju više topline od drva. Najbolje od svega, gotovo bilo koja vrsta drvenog peleta radit će u ložištu vaše solo peći s Adapter za pelet (Iako će peleti od tvrdog drva gorjeti nešto dulje od peleta od mekog drva).

    Kupite sada

    Značajke proizvoda adaptera za pelete Solo Stove

    The Adapter za pelete Solo izrađen je za ložišta Ranger, Bonfire i Yukon Solo Stove. Adapter za pelet će vam dati oko dva sata vremena gorenja nakon što je vaše ložište puno peleta. Za referencu, Ranger drži 25 funti peleta, Bonfire drži 45 funti, a Yukon drži 77 funti peleta.

    Ako ste zabrinuti oko korištenja dodataka za ložište Solo Stove s novim adapterom za pelete, nemojte se brinuti! S adapterom možete koristiti sve dodatke (čak i one za kuhanje). Ako koristite adapter za pelete s a Solo štednjak Ploča za kuhanje od lijevanog željeza, poželjet ćete kupiti pelete sigurne za hranu. Osim toga, ako koristite Pi Vatra, vjerojatno se podrazumijeva da ćete i dalje htjeti koristiti drva za ogrjev za svoju pitu na drva.

    Kako smo testirali adapter za pelete Solo Stove

    pogled odozgo na pelete u solo pećiMary Henn/Obiteljski majstor

    Koristiti Adapter za pelete Solo jednostavno je poput postavljanja izravno preko temeljne ploče i punjenja drvenim peletima. Peleti se mogu dodavati na vrh adaptera dok ne budu jedan inč ispod sekundarnih otvora za paljenje u unutrašnjosti ložišta.

    Koristio sam Adapter za pelete Solo Stove Bonfire sa svojim Bonfire 2.0 da testiram proizvod prije lansiranja. I da vam kažem, svidjelo mi se. Zapravo sam radije koristio drvene pelete nego cjepanice za loženje u svojoj solo peći. Bilo je lakše i brže zapaliti vatru peletima. Osim toga, činilo se da peleti gore dulje, a proizvode manje emisija nego cjepanice za ogrjev. Stavio sam samo toliko peleta da pokrijem površinu adaptera, a požar je trajao oko 30 minuta. Da sam svoj Bonfire napunio peletima, vatra bi trajala barem nekoliko sati.

    Preporuča se da koristite startere na drva - Solo Stove prodaje svoje starteri— ili gel za paljenje vatre od peleta na vrhu peleta za paljenje vatre. Koristio sam par Duraflame Firestart palitelji vatre da mi pokrenu vatru, i radili su kao šarm. Moja je vatra gorjela za nekoliko minuta.

    Zapravo, vatra je bila toliko jaka da sam poželio da je imam Štit za krijes da zadrži plamen i žar ne pobjegne. Preporučujem da uzmete Solo Stove Shield ako planirate sjediti blizu vatre. Osim toga, preporučio bih ga ako koristite svoje ložište oko vrtnog namještaja, djece ili kućnih ljubimaca.

    Pros

    • Jednostavan za korištenje
    • Lagan i tanak
    • Kompatibilan s gotovo svim vrstama drvenih peleta
    • Radi s drugim dodacima za ložište Solo Stove
    • Peleti se mogu koristiti u kombinaciji s drvima za ogrjev
    • Peleti osiguravaju dosljedno i dulje gorenje od drva za ogrjev
    • Lakše kontrolirati temperaturu vatre

    Protiv

    • Drveni peleti mogu biti skuplji od cjepanica i sječke

    Gdje kupiti Solo adapter za pelete

    Fhm Ecomm Lighting Pellets ljubaznošću Solo štednjakLjubaznošću Solo štednjak

    Možete kupiti Adapter za pelete Solo na Solo štednjak mjesto i Amazon. Ne morate proći niti jedan dan bez stalne vatre bez održavanja u vašem ložištu u dvorištu. Kupujte Adapter za pelete Solo za svoja ložišta bez dima Ranger (40 USD), Bonfire (50 USD) i Yukon (70 USD) i nadogradite način na koji hranite plamen!

    Kupite sada

    Kupujte pametnije s našim stručnim preporukama za alate, opremu i ponude za uštedu novca na proizvodima za kućnu radinost i kućne proizvode koje ne smijete propustiti. Prijavite se za Bilten Stuff We Love.

    Popularni video zapisi

    Mary Henn
    Mary Henn

    Mary Henn, MFA je suradnica urednice za kupovinu u tvrtki Family Handyman. Također je nagrađivana književnica i novinarka. Njezina stručnost leži u dizajnu interijera, uređenju doma, vrtlarstvu i vanjskim trendovima. Kad ne radi na najnovijim sadržajima na FHM-u, možete je naći kako čita poeziju ili planinari sa svojim psom, Henryjem.

instagram viewer anon