Do It Yourself
  • De bedste plænekanter

    click fraud protection

    1/9

    Edgervia amazon.com

    Black & Decker landskabskant med snor

    En ting at overveje, når man søger efter den bedste græsslåmaskine, er motoreffekt. Kan den klare dit landskab? Den kraftfulde motor tændt denne alsidige elektriske plænekant hjælper dig med at skære igennem ukrudt og tilgroning samt skabe en renskåret skyttegrav. Den konverterer let fra en græsplænekant til en skyttegraver og har en dybdejustering i tre positioner, hvilket gør den til et fantastisk værktøj til en forskellige græsplejeprojekter. Den leveres med et indbygget ledningsopbevaringsrum og et kraftigt Black & Decker-udskiftningsblad.

    Køb nu

    2/9

    Håndværkervia amazon.com

    Håndværker Gasdrevet Græsplæne

    Denne håndværksmaskine er et godt værktøj til at sætte sidste hånd på din græsplæne. Den fire-cykliske gas-og-olie-motor uden blanding er monteret på en stålramme. Den har et ni-tommer dobbeltspids stålblad, der kan skære op til 1-3/4-in. dybt, hvilket giver en ren kant langs indkørsler og fortove. Denne kant kan hæves og sænkes med seks højdepositioner og har et enkelt totrins startsystem, så du bare kan spæde og trække. Dens ergonomisk designede håndtag med gasspjæld og tomgangskontroller tillader let betjening.

    Køb nu

    3/9

    Trimmervia amazon.com

    Worx trådløs græsstrimmer/kant

    Det Worx 2-i-1 Trådløs 12-tommers græsstrimmer/kant koster lidt over $ 100 og tjente en 4,5-stjernet rating på Amazon. Det er udstyret med dobbeltpositionshjul, to trådløse max litiumbatterier og en to timers dobbelt oplader. Dette værktøj konverterer let fra en trimmer til en in-line kant på få sekunder uden brug af værktøj. Det ergonomiske design har et quick release-håndtag til hurtige teleskopiske højdejusteringer og en 90-graders vippeaksel.

    Køb nu

    4/9

    Stålvia amazon.com

    Radius Garden Ergonomisk Edger i rustfrit stål

    Det Radius Garden Edger larmer ikke, behøver ikke brændstof, og det laver sprøde kanter omkring dine fortove og landskabspleje, så du kan få jobbet udført uden besvær med et elektrisk værktøj.

    Her er stor ros fra en Amazon -anmelder, der mener, at dette er den bedste græsplænekant: "Jeg kan ikke begynde at prale af den glæde, jeg har med denne kantkant! Jeg er ikke helt 5 fod. høj og i mine 60’ere, så jeg var ikke sikker på, hvor godt dette ville fungere for mig. Jeg siger dig, det er en glæde at bruge! '

    Køb nu

    5/9

    Fiskars Edgervia Amazon.com

    Fiskars Steel Garden Spade

    Det Fiskars Steel Garden Spade har en 4,7 -stjerneklassificering på Amazon, hvilket ikke er nogen overraskelse for sådan et alsidigt stykke udstyr. Den har en 46-in. massivt stål D-håndtag, der giver dig sikker tohånds kontrol, når du bruger det. Det er perfekt til landskabskant og skære skyttegrave. Du kan endda bruge den til at installere kunstvanding og lavspændingsbelysningslinjer.

    En Amazon -anmelder sagde: “Fiskars hjalp mig med at kant min græsplæne til et attraktivt landskabsdesign. Skovlen er let, skærer igennem alle de rødder, jeg stødte på, og skaber en dejlig lige kant. ”

    Køb nu

    Klik på billedet for at åbne den udvidede visning

    6/9

    Rotaryvia amazon.com

    To-hjulet roterende kant

    Det her Seymore Rotary Edger er let og forenklet i designet. Den har to hjul og 6-in. zink roterende blade. Denne firestjernede kantkant har selvslibende knive, som er monteret på ribberede gummidæk for overlegen klippekraft.

    En Amazon -anmelder sagde: “Denne udfører jobbet pænt, den kunne bruge lidt mere vægt. Pænt rent snit med ikke for meget indsats. ”

    Køb nu

    7/9

    automatisk via amazon.com

    Black & Decker 12-tommer, to-trins trimmer/kant

    Med en vurdering på 4,4 stjerner, denne Black & Decker trimmer/kant har to hastigheder og konverterer let fra en trimmer til en kantkant. Den har en automatisk fremføringsrulle og en kraftdrevstransmission for øget moment. Det er let og let at manøvrere, med et justerbart håndtag med blødt greb, der hjælper dig opretholde en sund, smuk græsplæne.

    En tilfreds Amazon -anmelder sagde: “Langt overskredet min forventning. Så meget bedre end gastrimmer i pålidelighed, lav støj og brugervenlighed. Hjulet leder mig til at skære lige og sandt. Jeg købte et generisk fire amp timers batteri, og de fungerer fejlfrit. ”

    Køb nu

    8/9

    Grøfter via amazon.com

    Martha Stewart Plæne og landskabskant/skyttegraver

    Det her Martha Stewart Electric Edger and Trencher giver dig mulighed for at skabe en ren, professionel kant. Dobbeltkantet klinge på denne elektriske plænekant skærer en perfekt linje langs blomstersenge, gangbroer og grænser, og det har opnået en 4,5-stjernet rating på Amazon. Den har dybdejusteringer i tre positioner, og skyttegraveren hjælper dig hurtigt med at grave efter belysningskabler, landskabsvanding eller et usynligt hegn.

    Køb nu

    9/9

    Væsel via amazon.com

    Havevæsenet

    Det Garden Weasel Edge Chopper er den bedste plænekant til at skabe skulpturelle kanter til haver, terrasser, indkørsler eller kantsten. Det kan rent adskille blomster, buske eller bunddækkeområder fra græsplæner, hvilket er nyttigt til at holde muld og græs ude af dine senge. Og det kan bruges om vinteren til at hjælpe med at bryde is. Lær, hvorfor du skal bruge kanter omkring dit blomsterbed.

    En Amazon -anmelder sagde: "Det er alt, hvad det annonceres for at gøre, men den vigtigste del er, at din fod går lige over midten af ​​bladet, hvilket gør det næsten ubesværet at oprette en skovlet kant omkring en mulch lappe."

    Køb nu

instagram viewer anon