Do It Yourself
  • 10 fyrretræskunst til dette efterår

    click fraud protection
    Rachel BroughamRachel BroughamOpdateret: mar. 20, 2019
    • Facebook
    • Flipboard
    • Twitter
    • Pinterest
    • E -mail

    I efteråret kan du tage en tur ind i skoven eller din baghave og samle nogle fyrretræer. Fyrretræer kan bruges i en række kreative projekter - perfekt til regnfulde dage. Her er et kig på 10 fyrretræskunst til at prøve i efteråret.

    3/10

    Maletsaltodemata/Shutterstock

    Malede fyrretræskegler

    Når det kommer til fyrretræskunst, er her et projekt, du kan lave med de små. Bare tag lidt maling og små pensler ud, og lad dem dekorere koglerne i de farver, de vælger. Når du er færdig, kan du hænge en snor fra fyrretræet og bruge som dekoration eller juletræspynt. Her er 12 perfekte projekter at lave med børn.

    6/10

    orangeFerumov/Shutterstock

    Aromatisk fyrretræskegle og orange midtpunkt

    Tag en tur til baghaven for at samle kogler og små stedsegrønne grene til et rustikt midtpunkt. Læg fyrretræer og stedsegrønne grene sammen med kanelstænger og appelsiner besat med nelliker i en lav skål. Udskift appelsinerne, når de tørrer ud, og dette midtpunkt vil fortsat lugte godt hele efteråret. Tjek disse 14 efterårskranse, du ikke allerede har set.

    7/10

    Glitrendesaltodemata/Shutterstock

    Glitrende fyrretræer

    Bring noget gnistre til din feriedekoration med lidt glitter. Til dette enkle fyrkeglehåndværk, spray eller pensel lim på fyrretræet og drys på forskellige nuancer af glitter. Hæng disse kogler fra træet eller vis dem i en klar glasskål. Prøv disse ni praktiske tips til ferieindretning.

    8/10

    GaveOlinda/Shutterstock

    Pine Cone gaveudsmykning

    I denne sæson kan du bruge fyrretræer til at dekorere indpakket gaver. Brug dem bundet på pakken med en snor, eller mal dem og rul de våde fyrretræer på almindeligt indpakningspapir for at skabe et sjovt design. Spred lidt jubel med disse DIY gavepapirideer.

instagram viewer anon