Do It Yourself
  • 5 bedste gårdsvogne i 2021

    click fraud protection

    1/6

    71rjpmo6ehl. Ac Sl1500 Amazon

    Plukker den bedste værftsvogn

    Gårdsvogne eller havevogne er et godt udstyr til at trække tunge ting rundt om din ejendom eller arbejdsplads. De tjener flere anvendelser og har forskellige funktioner. Tungere muligheder kan tilsluttes bag på et køretøj, mens andre kan omfatte en motor for ekstra kraft.

    Uanset om du leder efter noget til hverdag eller lejlighedsvis flytte tunge materialer, der er en perfekt gårdvogn til dig.

    3/6

    51q7o6yunal. Ac Sl1000 Amazon

    Worx WG050 Aerocart otte-i-en trillebør

    Turbo lift design af dette Worx trillebør får 200 kilo til at føles som 20. Det otte-i-et-design betyder, at vognen hurtigt konverteres fra en let trillebør til en gårdvogn, taskeholder, vogn, forlænget vogn, cylinderholder, sten-/plantflytter og trailer tote.

    Køb nu

    5/6

    81diuc7rvjl. Ac Sl1500 Amazon

    Gorilla Carts Heavy-Duty Poly Yard Dump Cart

    En af de tungere vogne til rådighed, denne dumpervogn fra Gorilla Carts har seks kubikmeter lagerkapacitet og kan klare op til 1.200 pund. Det har også en patenteret quick release-funktion til hurtig og let aflæsning. Det kan trækkes i hånden eller trækkes.

    Køb nu

    6/6

    81qv0bdtr6l. Ac Sl1500 Amazon

    Landworks hjælpevogn Hand Truck Power Wagon

    Det Landworks Electric Barrow Cart har et helelektrisk 48 volt børsteløst motorsystem for lettere at trække. Det er i gennemsnit to til fem timers batterilevetid, når det er fuldt opladet. Den har en maksimal arbejdsbelastningskapacitet på 500 pund og trækkapacitet på 1.000 pund.

    Køb nu

instagram viewer anon