Do It Yourself

Hvorfor skulle skaldet ørn ikke være nationalfuglen

  • Hvorfor skulle skaldet ørn ikke være nationalfuglen

    click fraud protection

    1/7

    Victoriansk tradition/Shutterstock

    Benjamin Franklin, Thomas Jefferson og John Adams undlod at komme med et officielt segl

    Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvorfor skaldet ørn er vores nationalfugl, giver vi dig omstændighederne omkring beslutningen. Når tre af grundlæggerne ikke formår at finde på noget, som kongressen kunne lide, så det ud til, at nationen ville opgive et officielt segl. To andre udvalg undlod også at finde på noget acceptabelt. Opdag 10 flagfakta, du aldrig har hørt før.

    3/7

    Erin Donalson/Shutterstock

    Franklin foreslog faktisk klapperslangen

    I 1775 foreslog Franklin, at landet skulle bruge en klapperslange som det nationale symbol i et brev, der senere blev tilskrevet ham, og som blev offentliggjort i Pennsylvania Journal. Franklin er trods alt den, der fandt på slangen opdelt i otte sektioner med ordene "Join or Die" nedenunder. Franklin forklarede, at en del af hans tankegang i valget af klapperslangen var, fordi den ikke blev fundet uden for Amerika. Find ud af, hvordan du driver slanger væk fra dit hjem.

    5/7

    YamabikaY/Shutterstock

    Konkurrencen var hård

    Blandt de andre fugle, der blev overvejet, var en tohovedet ørn, en hane, en due og en føniks i flammer, som virkelig ikke er en fugl. Debatten om det store segl går tilbage til 1776, og kongressen vedtog først et segl i 1782. Den skaldede ørn blev først officielt valgt som nationalfugl i 1789.

    6/7

    Bliv smilende fotografi/Shutterstock

    En rigtig debat

    Franklin foreslog en bibelsk scene af Moses og Farao. Jefferson foreslog en scene for Israels børn og to angelsaksiske skikkelser. Adams ville have Herkules. Til sidst blev elementer fra hvert af de tre udvalg kombineret til at skabe det store segl, og det omfattede den skaldede ørn.

instagram viewer anon