Do It Yourself
  • 6 luksuscampere Bedst til glamping

    click fraud protection

    1/7

    Campingvognvia airstream.com

    Typer af luksuscampister

    Det er muligt at overnatte udendørs uden at skrabe det i skoven. Med rummelige telte, avancerede campingudstyr og luksus campister, glampingplads - eller glamourøs camping - har aldrig været lettere.

    Der er flere typer luksuscampere på markedet. Nogle ekstremt luksuriøse autocampere er også tilgængelige, men vi holder os til disse aftagelige enheder og autocampere her:

    • Pickup truck campister vedhæfte til seng på en lastbil, der typisk strækker sig over kabinen.
    • Campingvogne tilbyde transport og sovepladser i ét køretøj. Disse er et populært valg til off-road.
    • Rejsetrailere er en slæbemulighed, der kan løsnes fra trækkøretøjet.
    • Femte hjulcampere er en anden trailer, der kan trækkes, men disse har en hævet sektion, der strækker sig over lastbilen.
    • Pop-up campister er en mindre mulighed. De er kompakte til slæbning og opbevaring, men foldes ud, når de er parkeret for at give ekstra boligareal.

    2/7

    Campingvognvia hostcampers.com

    Bedste luksus camper til pickup lastbiler

    Den rummelige Host Mammoth 11.6 truck camper har et komfort-første design. Et lukket badeværelse med separat toilet og bruser gør dette virkelig skiller sig ud. The Mammoth har også et stort, åbent køkken og spiseplads med rigelig autocamper opbevaring plads. Denne luksus camper er ultra-tilpasselig, med valgfri tilføjelser som et vaskeri, elektrisk pejs og udvendige højttalere.

    3/7

    Campingvognvia airstream.com

    Bedste luksus campingvogn

    Airstream, et af de største navne på campister, og Mercedes-Benz, et af de største navne i luksusbiler, gik sammen om at skabe det luksuriøse Atlas Touring Coach. Skarp opmærksomhed på detaljer i opholds- og kørselsområderne får denne campingvogn til at føle sig godt tilpas på og uden for vejen.

    Et badeværelse i boligstil og en kraftig, glidende Murphy-seng giver en hjemmelignende følelse. Køkkenrummet er lille, men det kan forventes i en autocamper.

    4/7

    Sportsmobile Classic campingvognvia sportsmobile.com

    Luksus eventyrvogn

    Off-road Sportsmobile Classic 4 × 4 sætter eventyr først. Interiøret ligner mere en traditionel autocamper med et minikøleskab, mikrobølgeovn og bærbart toiletopbevaringsrum. Cabriolet sofa seng med sikkerhedsseler, drejeligt passagersæde, pop-up penthouse og tilpassede finish tilføj et luksuriøst præg. Penthouselejligheden har en anden seng, der kan foldes ud over sofaen.

    5/7

    Levende køretøjvia livingvehicle.com

    Bedste luksus rejsetrailer

    Da de "er bygget fra bunden til fuld tid og udvidet brug", ifølge producenten er Living Vehicle rejsetrailere højden af ​​luksus. Det 2021 Levende køretøj har flere funktioner end nødvendigt for den gennemsnitlige campingtur. Men hvis du ønsker at bruge masser af tid på glamping og har budget og bugseringsevne, er det svært at slå.

    Indgangsniveau CORE-modellen, der starter ved $ 230.000, har indbygget solenergi med et estimeret off-grid energi levering på en til to uger.

    6/7

    Femte hjul campervia heartlandrvs.com

    Luksus femte hjul campingvogn

    Heartland er kendt for at skabe kvalitet fritidskøretøjer ligesom Skelsættende femhjulet autocamper. Med fem plantegninger at vælge imellem er det let at finde noget, der passer til enhver rejsende. Der er endda en valgfri dobbeltovn.

    Soveværelset walk-in closet kan rumme en vaskemaskine og tørretumbler, selvom en bærbar vaskemaskine eller tørretumbler også ville fungere. Med omhyggeligt placeret opbevaringsskabe og masser af naturlig belysning, denne luksus camper er alt andet end trang.

    7/7

    Campingvognvia forestriverinc.com

    Bedste luksus pop-up camper

    Pop-up campister har færre dikkedarer end rejsetrailere eller femte hjul, men kommer med mindre fodaftryk og prisskilte. Forest River Flagstaff -serien har både en hård side og a telt pop-up autocamper anhænger. Begge tilbyder flere grundplanmuligheder.

    Flagstaffs grundplaner i Hard Side High Wall Series har de bedste muligheder for badeværelsesbadeværelser med bruser og kassettetoilet. Det samme gælder for teltpop-up'erne Mac-serien og High Wall-serien.

instagram viewer anon