Do It Yourself
  • Fabulous Homes, hvor Jennifer Aniston har boet

    click fraud protection

    1/13

    Jennifer Aniston Brad Pitt husStewart Cook/Shutterstock

    Brad og Jens Pad

    Tilbage i 2001 boede Jennifer i dette hjem bygget af Wallace Neff, en arkitekt krediteret udviklingen af ​​"californiske" hjem. Hjemmet i Beverly Hills har mere end 10 værelser, pool, tennisbane og vinkælder. Det har også 10.000 kvadratmeter. Hjemmet havde brasilianske mahogni -gulve, et kunststudie med ovenlysvinduer og et screeningsrum med 35 millimeter filmudstyr.

    Aniston og Pitt betalte $ 13,5 millioner for hjemmet og senere satte det på markedet for $ 28 millioner. Aniston endte med at leje et hjem på $ 15 millioner, mens Neff -hjemmet sad på markedet.

    Hvis du har interesse for arkitektur, burde du se det disse Frank Lloyd Wright -hjem.

    4/13

    Jennifer Aniston og Justin Theroux lejebolig i Los AngelesRealtor.com/Shutterstock

    Jen og Justin flytter ind

    Da Jen og Justin Theroux kom sammen, fandt de dette lejebolig på $ 3 millioner i Los Angeles. I 2011 flyttede de ind i det to-sengs, to-bade store hus i Hollywood Hills. For Jen at bo på et toværelses sted ville være som flyder i en af ​​disse husbåde til andre mennesker.

    7/13

    Jennifer Aniston og Justin Theroux lejebolig i Los AngelesRealtor.com/Shutterstock

    Hyggeligt køkken

    Det er en innovativ køkkenø, og der er en stor stor ovn i rustfrit stål i køkkenet i lejeboligen, Jen og Justin delte dengang. Rengøring af et køkken som dette burde ikke tage meget tid, men hvis du finder dit køkken rodet hele tiden, tjek disse tips til at få et rent køkken.

    10/13

    Jennifer Aniston ejendomRealtor.com/Shutterstock

    Beverly Hills Home

    Hal Levitt designet dette hjem, som Jen købte for $ 13 millioner i 2006, og hjemmet er kendt som "Ohana." Det blander asiatisk og balinesisk design omkring sine 10.000 kvadratmeter.

instagram viewer anon