Do It Yourself
  • Sådan repareres et utæt soltag (DIY)

    click fraud protection

    Trin 1

    Reparation af soltag i bil: Tag fat i vakuumet!

    Åbn dit soltag og kig efter afløbshullerne i begge forreste hjørner. Disse rør løber gennem dørstolperne og løber igennem til vippepanelerne. Du kan blive fristet til at køre en bøjle ned ad rørene eller sprænge dem med trykluft. Gør ikke! Du kan stikke ledningen lige igennem slangen eller afbryde den fra afløbshullet. Så skulle du fjerne hele overskriften for at tilslutte den igen - et stort stykke arbejde. Brug i stedet en butiksstøvsuger og vinylrør med lille diameter til at suge tilstoppet ud.

    Trin 2

    Reparation af soltag i bil: Støvsug afløbsrøret

    Lav en slangereducering med almindelige PVC-VVS-dele: Du skal bruge en PVC-fældeadapter (til at passe til vakuumslangen), en PVC-hætte (til at passe til adapteren) og en 3/8-in. Adapter med pigtråd i PVC. Når du har oprettet din slangereducer, skal du vedhæfte en vinylslange til enden og støvsuge råmaterialet ud af vandkanalen og afløbsrøret.

    100 super simple bilreparationer, du ikke behøver at gå i butikken efter

    Trin 3

    Reparation af soltag i bil: Indsæt en slange

    Hvis det ikke gør tricket, kan du prøve at køre en meget lille fleksibel "VVS" slange ned ad røret for at bryde træsko op. (Faktisk er det et speedometer -kabel, der findes i enhver bildelsbutik til omkring $ 8.) Slang en virkelig genstridig træsko ud med et speedometer -kabel. Vrid kablet, mens du fører det ned i røret. Hvis rengøring af rørene ikke virker, skal du ikke prøve at adskille mekanismen eller bøje metalpladen for at få en bedre pasform. Det er et job for en karosseri i topklasse. Hvis bilen ikke er værd at reparere, ophæver vi vores tidligere advarsel. Gå efter silikonen og lev uden vinden i dit hår.

    15 Rengøringshemmeligheder Kun bildetaljister kender

instagram viewer anon