Do It Yourself
  • 24 måder at dekorere dit hjem til Halloween

    click fraud protection

    11/24

    kunstfantasi/Shutterstock

    Dekorer med Dollar Store Fund

    Tag dine børn med til din lokale dollarbutik, og byd på sjove ting som vinduesklæbninger, lysestager osv. til dekorere dit hus. Dette er også en sjov måde at dekorere dit kontor eller arbejdsplads på! Mens du er i dollarbutikken, undgå disse ting.

    14/24

    ballonSyda Productions/Shutterstock

    Dekorer balloner

    Opfyld orange, hvide og sorte balloner og nogle Sharpie -markører. Dekorer ballonerne med skræmmende ansigter til en sjov og hurtig dekorationside!

    16/24

    knogleBurhan Bunardi/Shutterstock

    Opret en kiste

    Intet skræmmer festgæster eller trick-or-behandlere som en kiste. Du kan selv bygge en af ​​træ eller kraftig pap, eller du kan endda køb et sæt! Bare sørg for at gøre det stort nok til at gemme sig, så du kan springe ud og skræmme folk.

    Tænker du stadig på edderkoppespind? Tjek den Webcaster Gun, det første element i denne samling af usædvanlige værktøjer.

    24/24

    telefon Burhan Bunardi/shutterstock

    Stage skeletter

    På denne tid af året kan du finde skeletter i hver butik, der sælger indretning. Iscenesæt dem rundt i dit hus, chatter i telefonen, sidder ved bordet eller endda hænger ud på verandaen. Interesseret i uhyggelige historier?

    Julia K. Portier
    Julia K. Portier

    Dr. Julia Porter har arbejdet i videregående uddannelse siden 2008 efter en karriere som gymnasielærer i Brooklyn, NY. Hun har en ph.d. i globalt lederskab fra Indiana Tech, en MA i engelsk litteratur fra Brooklyn College og en BS i engelsk uddannelse fra Indiana University-Purdue University-Indianapolis (IUPUI). Hun bor i Indiana sammen med sin mand, datter og rambunctious Australian Shepherd.

instagram viewer anon