Do It Yourself
  • Top 12 must-have Alexa-tilbehør

    click fraud protection

    1/12

    Sonos Play: 1 Sonos

    Sonos er kendt for at lave kvalitetsprodukter, og denne smarte højttaler er ingen undtagelse. Du kan forbinde Sonos One med din Amazon Alexa og styr musik med din stemme, afspil sange, tjek nyheder og trafik, administrer smarte enheder og tilslut trådløst med dine Sonos -højttalere til hjemmelydsystem for at afspille musik i alle værelse! Byg disse brugerdefinerede højttalerstativer, og lær en simpel teknik til at finde vinkler i processen.

    Køb nu

    3/12

    Ring video dørklokke kameraAmazon

    Fortsæt med at øge sikkerhed i hjemmet ved at tilføje en avanceret dørklokke til dine ideer til smarte hjem. Ring -video dørklokken er en game-changer. Det erstatter endimensionelle kighuller med et smart system, der holder dit hjem mere sikkert. Det har HD -livestreaming, bevægelsesadvarsler og for $ 3 om måneden, kan du få adgang til gemte videoklip til gennemgang på et senere tidspunkt. Og fordi det fungerer med Alexa, kan du sidde på dit kontor og hente et live -feed og endda tale med dem, der er ved din dør, lige fra din Echo -enhed.

    Fra afbrydere og stik til køkkenudstyr og græsplæne -produkter, sig "Hey, Google!" at styre disse smarte enheder.

    Køb nu

    4/12

    Nest smart termostat i køkkenetFamilie Handyman

    En af de bedste ting ved at gøre dit hjem “smartere” er evnen til at spare penge, mens det er miljøvenligt. Det Nest Learning Thermostat programmerer sig selv til at holde den ideelle temperatur og hjælpe med at spare energi. Og du kan styre det overalt med Nest -appen. En fantastisk tilføjelse til dine Amazon Alexa -enheder, du kan bruge din stemme til at indstille termostaten køligere, varmere eller til at indstille en bestemt temperatur og mere. Tjek disse vigtigste grunde til at installere en smart termostat.

    Køb nu

    5/12

    Amazon Alexa Show videoopkald via amazon.com

    Det Echo Show giver dig mulighed for at streame film, tv -shows, videoer, musik, bøger og mere bare ved at spørge Alexa. Det er premium -højttalere, der tilbyder Dolby -behandling for skarp lyd. Du kan også bruge den til at bede Alexa om at foretage videoopkald og udføre mere end 50.000 andre færdigheder. Gør det til din nye køkkenledsager. Vidste du, at du endda kan bruge Alexa i dit smarte badeværelse?

    Plus: Google Home vs Amazon Alexa, Hvad er forskellen?

    Køb nu

    7/12

    Smart stikvia amazon.com

    Hvilken bedre måde at lette hjemmeautomatisering på end med noget så simpelt som et stik? Det Amazon Smart Plug er en hurtig og let tilføjelse til dine ideer til smarte hjem. Det fungerer med Alexa for at tilføje stemmestyring til enhver stikkontakt. Du kan planlægge lys, ventilatorer og apparater til automatisk at tænde og slukke eller styre dem eksternt, når du er væk fra dit hjem. For at bruge skal du bare tilslutte den, åbne Alexa -appen og begynde at bruge din stemme til at styre, hvad der er tilsluttet. Ingen smart home hub påkrævet! Du kan også lide disse super praktiske smarte hjemmeprodukter til køkkenet.

    Køb nu

    8/12

    wyze sikkerhed hjemmekameraWyze Labs

    Fortsæt med at nyde sikkerheden i dit hjem på den smarte måde med Wyze Cam. Den har en rotationshastighed på 110 °/sekund, 360 ° vandret rækkevidde og 93 ° lodret rækkevidde, så du kan glemme alt om at miste noget i dit hjem.

    Kameraet har også HD live streaming, bevægelsesvarsler, en let at navigere app og 14 dages gratis bevægelsesbaseret Cloud-lagring. Desuden fungerer det med Alexa -stemmekommandoer, så du kan styre dette smarte hjemmekamera med din stemme ved at sige "Alexa, vis mig stuen" for at se en livestream fra dit kamera. Her er 10 ting, du kan gøre hver dag for at gøre dit hjem mere sikkert.

    Køb nu

    9/12

    Logitech Harmony Home Hub Amazon

    Logitech Harmony Home Hub betragtes som en af ​​de bedste hubs til styring af dit hjemmeunderholdningssystem. Slut det til dit eksisterende tv, Blu-ray-afspiller, set-top-boks, og sæt derefter et ekko bag på det, så lad det styre dit tv og et væld af andre smarte hjemmeprodukter uden at skulle afhente en fjern.

    Køb nu

instagram viewer anon