Do It Yourself

10 måder, du arrangerer dine møbler helt forkert på

  • 10 måder, du arrangerer dine møbler helt forkert på

    click fraud protection
    Rachel BroughamRachel BroughamOpdateret: mar. 20, 2019
    • Facebook
    • Flipboard
    • Twitter
    • Pinterest
    • E -mail

    Det kan være en vanskelig opgave at indrette dine møbler. Både store og små rum sammen med akavet formede rum kan gøre det svært at placere møbler det rigtige sted. Her er 10 ting, du skal undgå, når du indretter dine møbler.

    1/10

    lyserødAfrica Studio/Shutterstock

    Vær ikke en Wallflower

    Giv dine møbler lidt åndedrætsrum og skub det aldrig helt op mod væggene. Selv at efterlade et par centimeter plads kan få rummet til at føles større. Ifølge Budgetdekoratøren blog, prøv at placere brikker på diagonalen. "Placering af stykker på diagonalen bærer dit øje glat gennem rummet, så det ser ikke kun større ud, det ser mere interessant ud." Prøv disse 11 nyttige ideer til at organisere din stue.

    2/10

    farveJZhuk/Shutterstock

    Manglende samtaleområder

    Når du opsætter møbler, skal du ikke glemme samtaleområder. Placer aldrig stole og sofaer, så de vender væk fra hinanden. Indretning af interiør, et designfirma, bemærker, “Den sidste ting, du vil gøre, er at råbe ud over rummet, når du prøver at have en samtale, så arranger dine siddende møbler på en måde, der inspirerer mulighed for tæt, intimt snak." 

    Få et værelse til at se større ud med disse 15 smarte tricks.

    3/10

    stue moderne hvid pejsBreadmaker/Shutterstock

    Har ikke et fokuspunkt

    Det er ligegyldigt om det er soveværelset eller stuen, hvert værelse skal have et fokuspunkt. Måske er det fjernsynet, et for stort kunstværk eller pejsen. "Du vil ikke ignorere pejsen eller noget andet, der arkitektonisk ville være et naturligt hovedelement i rummet," sagde berømthedsdesigneren Nicole Sassaman i Los Angeles Kvinders dag.

    Disse 20 tips får dit hjem til at skille sig ud på markedet.

    4/10

    kommode Scott-lee/Shutterstock

    For mange stykker

    Ja, du kan have for mange møbler. I små rum, f.eks. Soveværelser, skal du starte med det, du skal have, og tilføje mere derfra. Brug af færre stykker får rummet til at føles mere rummeligt. I stedet for en bred kommode kan du prøve en højere kommode, som vil give dig den samme mængde opbevaring, men vil tage mindre plads. Skab et beroligende rum med disse dekorative ideer til 15 soveværelser.

    5/10

    rødArtazum/Shutterstock

    Der er ingen balance

    "En anden almindelig fejl, som de fleste mennesker har tendens til at begå, er at lægge alle møbler i en bestemt side eller et hjørne," ifølge Austin Møbler Reparation blog. Når det kommer til at indrette møbler, skal du ikke lægge alle de store stykker på den ene side og små stykker på den anden. Spred det lidt ud. Disse 52 ting får dit hjem til at se dyrere ud.

    6/10

    chevron tæppe stueJodie Johnson/Shutterstock

    Det forkerte tæppe

    Sørg for at tæppet er den rigtige størrelse til rummet. Det er fint at udsætte noget af gulvet omkring tæppens kanter, men sørg for, at nogle af møblerne kan hvile på selve tæppet. "Tæpper ser typisk bedre ud, når alle møblerne er på dem," fortalte Sassaman Kvinders dag.

    Du bør aldrig bryde disse 11 designregler.

    7/10

    hvidBreadmaker/Shutterstock

    Ingen plads til trafik

    "Lad ikke dine familiemedlemmer passere gennem en labyrint bare for at gå fra det ene værelse til det andet," bemærkede Austin Møbler Reparation blog. Overvej altid trafikafviklingen, når du indretter dine møbler. Folk skal kunne gå gennem rummet uden at snuble over møbler eller andre mennesker i rummet. Der skal være et par fod mellem stole, borde og sofaer, når du arrangerer dine møbler. Forvandl et værelse med disse 11 enkle DIY -dekorationsideer.

    8/10

    fyreRoman Samborskyi/Shutterstock

    Du ignorerer praktisk

    Hvis du nyder at sætte fødderne op eller spise, mens du ser fjernsyn, skal du sørge for at placere dine møbler på en måde, der giver dig mulighed for det. Hvis du er vært for vildtfester, skal du sørge for, at folk har et sted at lægge deres drikkevarer og tallerkener. Hvis du indrettede dit hjem i henhold til dit stjernetegn, ville det se sådan ud.

    9/10

    værelsePhotographee.eu/Shutterstock

    Windows er blokeret

    Naturligt lys er vigtigt, så sørg for ikke at blokere vinduer med store møbler, når du indretter dine møbler. "At blokere vinduerne i et rum med møbler begrænser stærkt lysmængden, hvilket får et værelse til at se småt og trangt ud," ifølge Budgetdekoratøren Blog. Få dit hjem til at se dyrere ud med disse 100 billige indretningsideer.

    10/10

    sofaPhotographee.eu/Shutterstock

    Dit sofabord er for lille

    Når det kommer til sofaborde, skal du gå stort! Sofaborde tjener ikke kun som en del af designet, men de er funktionelle. "Gå så stort som du kan," sagde Angelo Surmelis, en berømthedsdesigner Kvinders dag. "Hvis du ikke kan blive for stor, fordi du har en smal stue, så gå tynd, men lang." Disse 15 boligindretningstendenser er på vej ud.

instagram viewer anon