Do It Yourself
  • Kabine køjeseng: 10 stilfulde ideer

    click fraud protection

    1/10

    Family Handyman Getaway Avenue Greene Quinton Metal 3 -personers køjesengFamilie Handyman

    Tre køjesenge

    En sø andet hjem gemt i skoven i det nordlige Wisconsin er et sted, der skal deles. Det var bestemt det, vi havde i tankerne, da vi byggede Familie Handyman Getaway. Disse tredobbelt køjesenge ved Avenue Greene er perfekte til at få mest muligt ud af et lille rum. Den robuste metalramme, dobbelte stiger og gelænder giver hele banden en sikker, hyggelig sted at sove.

    Køb nu

    2/10

    køjesengevia @audreysterkdesign/instagram

    Lake House Cabin køjesenge

    Disse køjesenge fra @audreysterkdesign har en enkeltseng over en seng i fuld størrelse, hvilket gør dem fantastiske til børn eller voksne. Den lodrette shiplap, polerede nikkelarmaturer og glat grå finish giver dem det smukke skræddersyede look, der passer til et søhus eller moderne stil kabine. Grib dette look-alike grå køjeseng for en butikskøbt version.

    Køb nu

    4/10

    køjesengevia @peacedesign/instagram

    Rustikke kahyt køjesenge

    Hvis du elsker en ekstra-rustik bjælkehytte stil, vil du blive inspireret af disse køjesenge af @peacedesign. Værelset i fuldt træ med

    buffalo plaid accenter er hvad kahytdrømme er lavet af. For et lignende udseende, tjek dette håndlavet køjeseng lavet af fyrretræ, rød cedertræ eller asp stammer, med en ægte stige.

    Køb nu

    6/10

    køjesengevia @mareaclarkinteriors/instagram

    Kabine køjesenge til voksne

    Som vi har sagt, er køjesenge ikke kun for børn, hvilket er bevist af dette køjeseng i bjergene @mareaclarkinteriors. Med fire senge i fuld størrelse til maksimal gæsteplads og indbygget opbevaring til skistøvler og frakker, vil dine voksne gæster bestemt ikke have noget imod disse boliger!

    Vil du give dine voksne gæster mere soveværelse? Tjek disse queen size køjesenge.

    Køb nu

    7/10

    køjesengevia @yourlifeiswhatyoumakeit/instagram

    Loftkabine køjeseng

    Denne DIY loft køjeseng by @yourlifeiswhatyoumakeit blev lavet til et hjem, men vi elsker hvordan udsat træ elementer gør det også til et godt valg til en moderne kabine.

    En lofts køje passer godt til små soveværelser, fordi den tillader en seng plus et studie- eller læseområde uden at optage ekstra plads. Hvis du ikke er klar til at bygge en lofts køje, så tjek dette sove- og studieversion klar til køb.

    Køb nu

    9/10

    køjesengevia @sandrockhouse/instagram

    Hytte i køjeseng

    For det børneværelse krog forbi @sandrockhouse, blev købt køjesenge brugt (find en lignende version her). Men fordi træets køjesenge smelter problemfrit med DIY træpalle væggen, får sengene et indbygget look. Overvej at kombinere færdige varer med DIY-elementer for at få et tilpasset look i din kabine, med mindre arbejde!

    Køb nu

instagram viewer anon