Do It Yourself
  • Bedste produkter til fjernelse af dyrehår derhjemme

    click fraud protection

    1/10

    Fjernervia amazon.com

    Be Forever Furless Portable Pet Hair Remover

    En sikker måde at slippe af med dyrehår er en robust børste. Denne er ideel til mennesker med langhårede kæledyr. Børsterne ruller let langs overflader og fjerner håret fra møbler med et par hurtige feje. Minidesignet gør det til et fantastisk værktøj til brug på farten. Efter at have givet dit kæledyr en grundig børste, skal du bygge videre på disse kæledyrsvenlige projekter.

    Køb nu

    2/10

    Grebvia amazon.com

    OXO Good Grips Furlifter Pet Hair Remover

    FurLifter er en smart kombination af en traditionel fnugbørste og en selvrensende base, der gør det næsten ubesværet at slippe af med dyrehår. Mikrobørsterne på børsten fanger hurtigt pels, støv og fnug, mens mikrobørsterne på bunden renser børsten til gentagen brug. Det er en fantastisk måde at holde dig og dit kæledyr glad og rent.

    Køb nu

    4/10

    Handske via amazon.com

    Kæledyrsplejehandske

    Denne handske er det ultimative produkt til at udføre to opgaver på én gang. Du kan pleje dit kæledyr og fjerne pels på samme tid! Handskens fleksible, silikone bump giver også en dejlig massage til dit kæledyr! Det kan du måske

    Lav dette kæledyrsprodukt med en gammel handske og lidt varm lim.

    Køb nu

    5/10

    Kostvia amazon.com

    FURemover Kæledyrs hårfjerningskost

    FURemover er en kost til mange formål, du vil bruge rundt omkring i dit hjem! Kostens naturgummi børster fanger hunde- og kattehår. Det er også en nal, perfekt til at rydde op i rodet spild. Endelig er det en fnugrulle det fjerner hår og mere fra tæpper og gulve. Hvad skal man ikke elske?

    Køb nu

    8/10

    Mittvia amazon.com

    Pick It Up Mitt

    Bærbare værktøjer er en effektiv måde til let at fjerne dyrehår fra stof. Disse luffer er fremstillet af 80 procent polyester og 20 procent polyamid, en kombination, der har kraftig kæledyrs afhentningsevne. Men gør ikke dette almindeligt hundeejers fejl: Disse er ikke beregnet til at blive brugt på dit kæledyr!

    Køb nu

    9/10

    Rullevia amazon.com

    ChomChom Roller

    Denne yndige rulle er dit svar på at undgå hovedpine ved at udskifte klæbende ruller takket være dets patenterede børstesystem. Ved hjælp af blide frem og tilbage ruller kan du saml dyrehår i støvbeholderen, der er let at tømme. Det fungerer også som en fnugfjerner!

    Køb nu

    10/10

    Tørretumblervia amazon.com

    Dyrehårfjerner til vasketøj

    Dyrehår kender ingen grænser! Disse 100 procent uldtørrer bolde hjælper ikke kun med at adskille fugtigt vasketøj i tørretumbleren for bedre luftgennemstrømning, reduktion af rynker og statisk, men tiltrækker også dyrehår. Den irriterende pels klæber til kuglerne og efterlader dit tøj fri for snavs. Du skal bare trække pelsen af ​​og kassere den og bruge disse tørretumbler igen og igen. Men lad ikke din hund spise dem! Få en af ​​disse hundelegetøj til ivrige tyggere i stedet. Og selvom dine katte helt sikkert vil stjæle disse vasketøjsværktøjer, foretrækker de en DIY kattelegetøj.

    Køb nu

instagram viewer anon