Do It Yourself

Workshop lørdag formiddag: Sådan bygger du et tavle (DIY)

  • Workshop lørdag formiddag: Sådan bygger du et tavle (DIY)

    click fraud protection

    Trin 5

    Saml rammen

    Tavle 5

    Lim og klem rammen sammen, og pas på, at leddene ikke glider ud af position. Lad limen tørre. Bor et pilothul gennem hvert led og kør skruerne ind.

    Trin 7

    Skær tavlen (G)

    Tavle 7

    Skær tavlen, så den passer til alle undtagen buket af rabbet. Sæt tavlen i rabbet og læg den på din bænk, med rabbet nedad. Spor buen, kom så dybt ind i rabbet som muligt. Klem tavlen fast på din bænk og skær buen.

    Trin 8

    Lav bakkens sider (F)

    Tavle 8

    Følg figur 3 for at få kurven for bakkens sider. Skær kurven med et stiksav, og slip derefter glat. Brug den første bakkeside som en skabelon til at lave den anden side.

    Trin 9

    Saml bakken

    Tavle 9

    Lim bakkens bund (E) til bakkens forside (D). Spænd med malertape, sørg for at samlingen er firkantet, og lad limen tørre. Lim på bakkens sider (F), så de flugter med bakkens bund og bagkant. Klem dem fast med malerbånd.

    Trin 10

    Fastgør bakken

    Tavle 10

    Lim den samlede bakke til rammen, flush med bunden og centreret side til side. Klem, tør overskydende lim af med en fugtig klud og lad tørre.

    Trin 11

    Afslut rammen

    Tavle 11

    Slib rammen, lette de skarpe hjørner, og påfør derefter finish. Vi brugte aftørring af oliebaseret polyurethan til at få egekornet til at "poppe".

instagram viewer anon