Do It Yourself
  • Bedste sølvtøjsarrangører til dit køkken

    click fraud protection

    4/9

    sølvtøjsorganisator 1+stykke+skuffe+arrangør+sætvia Wayfair

    Omkostningseffektiv sølvtøjsorganisator

    Hold bestikket korreleret og klar til ethvert måltid med dette vigtigt bestik og køkkenredskabsbakke. Denne bakke er ideel til enhver køkkenskuffe, og måler 12-3/4-in. x 11-1/2-in. x 1-3/4-in. Det kraftige plastdesign og den neutrale hvide finish gør det til en holdbar og alsidig tilføjelse til dit køkken.

    En skridsikker overflade sikrer, at dine gafler og knive forbliver organiserede som skuffen åbner og lukker. At have alle dine redskaber, køkkengrej, sølvtøj pænt lagt foran dig gør det let at få fat i det, du hurtigt har brug for tilbereder og nyder dine måltider.

    Køb nu

    6/9

    sølvtøjsarrangør Holston+2,8+h+x+6+b+x+18,5+d+kontor+skuffe+arrangørvia Wayfair

    Genial sølvtøjsorganisator

    Det her Genial organisering af sølvtøj hjælper med at holde alt dit sølvtøj organiseret og ude af syne. Denne alsidige skuffe er velegnet til køkken, soveværelse, kontor og mere - mulighederne er uendelige. Den har fastgørbare slots, der glider ubesværet, hvilket gør skuffeorganisation på et øjeblik.

    Køb nu

    7/9

    sølvtøjsorganisator 71fms87b1vl. Ac Sl1500 via Amazon

    OXO Good Grips Expandable Utensil Organizer

    Køkkenskuffer kan hurtigt blive uregerlige uden en slags skuffearrangør. Det her gennemtænkt designet køkkentilbehør fungerer fantastisk til at holde redskaber organiseret og pænt stablet. Det glider let ind i næsten enhver køkkenskuffe og udvider sig fra 9-3/4-in. til 16-1/4-in. at udnytte skuffer i større størrelse.

    Enheden indeholder sektioner til gafler, knive og skeer. Aftagelige skillevægge holder redskaberne pænt stablet, selv når skuffen åbnes og lukkes. Skillerne tilpasser sig rumme redskaber i alle former og størrelser, eller de kan fjernes helt for mere åbent rum.

    Køb nu

    8/9

    sølvtøjsorganisator 812wfk X Nl. Ac Sl1500 via Amazon

    Kan udvides Bambus sølvtøj Køkken skuffe Organizer

    Mange skuffearrangører kan kun passe til en bestemt størrelse, hvilket gør dem ubrugelige, hvis du beslutter dig for at skifte din bestikskuffe eller gennemgå køkkenrenoveringer. Denne udvidelige bambus sølvtøjsorganisator er lavet til hurtigt og let at udvide til at passe til en lang række skuffer ved blot at justere den fra 13 tommer til 20 tommer.

    Hold dit bestik, sølvtøj eller køkkentilbehør let adskilt inden for de syv specialdesignede rum til en rodet køkken! Det indeholder også to små knivblokke indsat i skuffen. Du kan holde dine knive beskyttet og skarp ved blot at skubbe dem.

    Køb nu

instagram viewer anon