Do It Yourself
  • Populære stue gardin ideer

    click fraud protection

    1/10

    gul: mama_mia/Shutterstock

    Sennepsgul

    At gå lyst og fed i stuen kan give bagslag, men sennepsgult er et solidt valg for at opnå en iøjnefaldende nuance med klassen. En stærk, varm gul passer godt til mørkeblå møbler eller tilbehør. Sådan gør du gardiner dobbelt som isolering om vinteren.

    3/10

    interiørJodie Johnson/Shutterstock

    Rene hvide gardiner

    I rum med få vinduer er klare hvide gardiner den perfekte idé til stue gardin. Tag et kig, der strækker sig ud over vinduet og helt op til loftet for at narre øjet til at se endnu mere lys, end vinduet giver. Minimalister elsker også rene hvide gardiner for at opnå hvide blokke i hele stuen, opvejet af moderne tilbehør. Med bare lidt fantasi og tid kan du nemt omdanne et værelse med disse dekorationstip.

    4/10

    hvile Photographee.eu/Shutterstock

    Blød farvefarve og tilfældigt bundet tilbage

    Gå efter en afslappet, men optimistisk stemning med dette gardinlook. Perfekt til at pynte et lille vindue og tilføje lige nok farve uden at overdøve rummet, er dette afslappede-møder-dramatiske look aktuelt i øjeblikket.

    Hvis du stadig har nogle af disse ting i dit hjem, er det tid til en opdatering!

    8/10

    lænestolePhotographee.eu/Shutterstock

    Tekstur Lagdeling

    Lagdelte teksturer er et trendy stueudseende, vi elsker. Fantastisk til dem, der ikke kan bestemme mellem vinduesbehandlingsformater, du kan i stedet vælge matchende persienner i naturligt træ til tjene det funktionelle formål med at mørkere rummet, sammen med stofgardiner, der tilføjer et romantisk præg og blødgør se. Prøv disse 13 vasketips til ting, der er svære at vaske, herunder gardiner.

    10/10

    rødvia amazon.com

    Luksus tekstiler

    Mens lyse og enkle gardiner har været overalt på Pinterest i et stykke tid, bryder mørkt og luksus ind i rampelyset. Juveltoner bliver mere og mere populære for vægge og gardiner. Dekadente stoffer som fløjl, silke og uld giver et rigt udseende og modvirker moderne møbler, der sikrer, at rummet forbliver luftigt. Hvis du ikke helt vil forpligte dig til den mørke del af ligningen, skal du starte med en grå, du allerede elsker.

    Fra ren til mørklægning, romantisk til moderne, dyr til budgetvenlig, vil du helt sikkert finde noget, du vil elske i denne samling gardiner.

    Køb det nu på Amazon.

instagram viewer anon