Do It Yourself
  • 6 bedste smarte kaffemaskiner

    click fraud protection

    1/7

    Smart kaffemaskinevia bestbuy.com

    Køb en smart kaffemaskine

    Smarte kaffemaskiner er ikke de mest fremtrædende smarte gadgets derude i dag, men de tilbyder et par fede fordele. Fordi disse maskiner opretter forbindelse til din smartphone via WiFi eller Bluetooth, kan du bryg kaffe og juster indstillinger eksternt, lige fra din telefon. Det er en ideel løsning, hvis du vil fyre din kaffemaskine fra sengen eller på vej hjem fra kontoret.

    Når du køber en smart kaffemaskine, skal du overveje hvilken smarte funktioner det tilbyder, og hvis det fungerer med iOS- eller Android -telefoner. Kontroller også, om det kan bruges sammen med Alexa, Google Home eller en anden digital assistent, samt de oplagte ting, f.eks. Hvor meget kaffe det kan lave.

    2/7

    Smart kaffemaskinevia bestbuy.com

    Café Drip 10-Cup kaffemaskine med WiFi

    Det Café kaffemaskine har et utroligt stilfuldt moderne design, og det er lige så funktionelt som attraktivt. Denne kaffemaskine er endda certificeret af Specialty Coffee Association som et forbillede hjemmebrygger.

    Det kan lave op til 10 kopper kaffe ad gangen, og du kan justere indstillinger som f.eks

    bryggetemperatur og styrke til at skræddersy drikken til din smag. Dens smarte funktionalitet giver dig mulighed for at starte maskinen og planlægge automatisk brygning fra din telefon og endda give den stemmekommandoer via Alexa eller Google Home.

    Køb nu

    3/7

    Smart kaffemaskinevia amazon.com

    Hamilton Beach Smart kaffemaskine

    Hvis du leder efter en kaffemaskine, der fungerer problemfrit med Amazon Alexa, vil Hamilton Beach smart kaffemaskine er en af ​​dine bedste muligheder.

    Det kan let parres med Alexa -appen. Så kan du spørge enhver af dine Alexa-aktiverede enheder for at tænde og slukke maskinen, ændre dens indstillinger og mere. Kaffemaskinen kan brygge op til 12 kopper ad gangen, og den har også et praktisk vandreservoir til frontfyldning.

    Køb nu

    4/7

    Smart kaffemaskinevia bestbuy.com

    Nespresso Vertuo Next kaffe- og espressomaskine

    Det Nespresso Vertuo Næste kan oprette forbindelse til WiFi og Bluetooth, men det tilbyder ikke det samme funktionalitetsniveau som andre app-kompatible maskiner. I stedet er dets forbindelse primært at holde sin software opdateret. Maskinen er designet til at læse stregkoder på Nespressos kaffekapsler, og dette kræver opdateringer, hvis der frigives nye kapsler.

    Selvom den måske mangler klokker og fløjter fra andre smarte kaffemaskiner, er Vertuo Next stadig en fantastisk maskine, fordi den kan bruges med hele sortimentet af Nespresso -kapsler. Det kan lave kaffe og espressodrikke, og det følger med Aeroccino3 mælkeskummer så du kan lave specialdrikke.

    Køb nu

    5/7

    Smart kaffemaskinevia amazon.com

    Smartere Smart iCoffee Brew Kaffemaskine

    Det Smartere smart kaffemaskine skiller sig ud fra mængden med sin indbyggede bønnekværn, som sikrer, at hver gryde kaffe er lavet med utroligt friske grunde.

    Start maskinen, eller juster dens indstillinger fra den smartere app, som er kompatibel med Amazon Alexa og Nest -kameraer. Du kan programmere det til at begynde at brygge, når kameraet ser dig komme ind i køkkenet om morgenen! Kaffemaskinen kan brygge op til 12 kopper ad gangen og giver dig mulighed for at justere drikkevarens styrke.

    Køb nu

    6/7

    Smart kaffemaskinevia spinn.com

    Spinn kaffemaskine

    Det Spinn kaffemaskine er en utrolig avanceret maskine, der tilbyder alle former for smart funktionalitet. Du kan starte en drink eksternt, justere syv brygningsparametre, overvåge maskinens status og endda bestille flere af dine foretrukne kaffebønner.

    Den leveres med en indbygget bønnekværn og kan lave kaffe og espresso med et par hurtige tryk på din telefon. Foretrækker du stemmekommandoer? Synkroniser det med Amazon Alexa.

    Køb nu

    7/7

    Smart kaffemaskine vedhæftet filvia amazon.com

    Jura Smart Connect

    Hvis du har en Jura kaffemaskine, kan du muligvis giv det smart funktionalitet med Jura Smart Connect. Denne Bluetooth -adapter er kompatibel med modeller som D6 og E6. Når den er tilsluttet, kan du programmere og starte enheden lige fra Jura -appen. Det fungerer dog ikke med alle Jura -modeller. Se hele listen over kompatible maskiner på mærkes hjemmeside.

    Køb nu

    Alle priser og links var aktuelle fra offentliggørelsen.

instagram viewer anon