Do It Yourself

Hvad du skal gøre med din gamle mobiltelefon - Familiehåndværkeren

  • Hvad du skal gøre med din gamle mobiltelefon - Familiehåndværkeren

    click fraud protection
    Kiersten HickmanKiersten HickmanOpdateret: Jan. 09, 2019

    Har en uønsket skuffe fyldt med gamle mobiltelefoner? Da telefonselskaber anbefaler dig at få en ny mobiltelefon hvert par år, er det sandsynligt, at du har et par ældre modeller liggende i huset. Hvis det er tilfældet, er det tid til at begynde at rydde op i disse skuffer, fordi der er meget, du kan overveje at gøre med dem.

    • Facebook
    • Flipboard
    • Twitter
    • Pinterest
    • E -mail
    hvad gør du med gamle mobiltelefonerpryzmat/Shutterstock
    Foto: pryzmat/Shutterstock

    Hvad gør du med gamle mobiltelefoner? Sælg det

    Det mest umiddelbare svar, når du forsøger at slippe af med en gammel telefon, er at se, om du kan få penge for det. Sammen med de sædvanlige websteder som eBay eller Amazon (ja, det kan du faktisk bytte gamle telefoner til nye), bør du også overveje websteder som f.eks Gazelle, ecoATM, og SellCell.com

    Gammel mobiltelefon: Doner den

    Du har måske en uønsket skuffe fyldt med gamle mobiltelefoner, men der er mange mennesker rundt om i verden, der slet ikke har råd til en telefon. Hjælp til ved at donere din gamle mobiltelefon til velgørende formål, der samler elektroniske genstande som denne. Nogle mobiltelefonselskaber har endda specifikke projekter til at hjælpe med at indsamle og donere mobiltelefoner til andre. Et par af disse programmer omfatter:

    • 1Million Projekt gennem Sprint
    • HopeLine gennem Verizon
    • Mobiltelefoner til soldater
    • Håb Telefoner gennem Medic Mobile

    Gammel mobiltelefon: Brug den igen

    Har du ikke lyst til at slippe af med det helt endnu? Det giver mening - du har brugt mange penge på dette stykke teknologi, kan lige så godt bruge det! Det viser sig, at der er en del geniale ideer, der er gode til genanvendelse af din telefon (især hvis du har en smartphone med en stor skærm).

    • Vækkeur: Leder du efter et opdateret vækkeur, der ikke er den dinosaurmaskine, som du købte for ti år siden? Giv dit natbord et nyt look ved at konfigurere din telefon som vækkeur.
    • Fjernbetjening: Hvorfor købe en universel fjernbetjening, når du kan gøre din smartphone til en? Der er et par apps, der giver dig mulighed for at gøre dette, samt programmer, herunder Apple TV, Roku Player, Chrome Cast og Amazon Fire TV.
    • Børnekamera: Pixltoys skaber faktisk kameraer til børn ud af gamle mobiltelefoner! Få en æske, der leveres med et Pixlplay -kamera, en håndledsrem, klistermærkeark og to aktivitetsark til fotografier. Du skal bare smutte den gamle telefon ind i kameraet og gøre det til et kamera! Her er den fulde liste over telefoner det vil fungere for kameraet.
    • GPS: Hvorfor spise op på din faktiske telefons batterilevetid, mens du kører, når du kan bruge din gamle telefon? Opsæt den som en old-school GPS, og gem dine mest brugte destinationer for let adgang, så snart du sætter dig i bilen.
    • Sikkerhedssystem kamera: Det har et kamera, så hvorfor ikke bruge det? Indstil den som en dørklokke med et kamera, så du altid kan se, hvem der er ved døren.
    • Nødtelefon: Selvom en telefon muligvis ikke er under en bestemt plan i øjeblikket, kan den faktisk stadig foretage nødopkald. Alle telefoner opretter forbindelse til 911 uanset om de har en telefonabonnement eller ej. Det kan være smart at have en nødtelefon (eller to) placeret på bestemte steder - f.eks. I en bil eller i køkkenet.

    Gammel mobiltelefon: Genbrug den

    Vil du slippe af med den gamle telefon for altid? Det er godt at smide det i skraldespanden ikke hvad skal man gøre med gamle mobiltelefoner. United States Environmental Protection Agency anbefaler, at du genbruger det i stedet. Elektronik kan være farligt, hvis det ikke genbruges korrekt, så find ud af det hvordan EPA anbefaler at genbruge din telefon.

    Hvad med bærbare computere? Her er hvad skal du gøre med din gamle computer.

    Populære videoer

    Oprindeligt udgivet: 09. januar 2019

instagram viewer anon