Do It Yourself
  • Største celeb -aktiver sat til auktion

    click fraud protection

    1/10

    boks Juliens auktioner/Shutterstock

    Truman Capotes aske

    Truman Capotes aske, som er opbevaret i en udskåret japansk trækasse (vist her), havde været i hænderne på Johnny Carsons ekskone, Joanne Copeland, indtil hendes død. Capote og Copeland var gode venner. Capote døde af leversygdom i sit Bel-Air-palæ i 1984. Efter Copelands død i 2015 solgte den afdøde forfatteraske på auktion for utrolige 43.750 dollars. Fra en James Bond -bil til Batmobile havde disse klassiske film nogle af de sejeste, sjoveste og underligste biler i underholdningshistorien.

    2/10

    Einstein Bangkokhappiness/Shutterstock

    Albert Einsteins råd

    I 1922 var Albert Einstein i Tokyo for at modtage Nobelprisen for fysik. Inden han vandt prisen, gav han en bellboy på sit hotel en seddel, der stod på tysk, efter at han ikke havde penge til at give ham et tip. Notatet lød: „Et roligt og beskedent liv bringer mere lykke end jagten på succes kombineret med konstant rastløshed. Det solgte på et auktionshus i Jerusalem for 1,56 millioner dollars.

    Berømtheder er kendt for at være smagskabere, men tydeligvis ikke dem, der ejer disse grimme hjem.

    3/10

    Elvis Nbc/Universal/Kobal/Shutterstock

    Elvis Presleys gamle bibel

    En bibel, der var blevet givet til Elvis Presley i hans hjem i Graceland i 1957, blev auktioneret bort for $ 94.600. På auktionen var også et par snavsede undertøj båret under hans hvide jumpsuit under en koncert i 1977. Reserveprisen var omkring $ 11.000, men undertøjet nåede kun et bud på omkring $ 8.000. Her er vores yndlingsberømthedsmænd/-kvinder.

    4/10

    LennonGlobe Photos/Mediapunch/Shutterstock

    John Lennons tand

    I 1960'erne gav Lennon en af ​​sine tænder til sin husholderske, Dot Jarlet. Lennon foreslog, at hun skulle give den til sin datter, som var stor fan af The Beatles. Jarlett solgte det i sidste ende på en auktion i 2011 for hele $ 31.000. Disse små byer blev sat på kortet takket være ivrige fans, der søgte at filme steder og rundvisninger i deres foretrukne tv -shows.

    5/10

    Røntgenstråler via Julienslive.com

    Marilyn Monroes røntgenstråler i brystet

    I 1954 blev Marilyn Monroe indlagt for operation for endometriose. År senere solgte et sæt med tre røntgenstråler fra det hospitalsbesøg for $ 45.000 på auktionen på Hollywood Legends på Planet Hollywood Resort and Casino i Las Vegas. Sats på, at du ikke vidste, at disse berømtheder faktisk er DIYere.

    6/10

    RowlingJoel Ryan/AP/Shutterstock

    J.K. Rowlings stol

    Den ydmyge stol J.K. Rowling sad, mens hun skrev sine to første bøger i Harry Potter -serien, må være magisk, ikke? Nå, det troede mindst en person, da de købte det anonymt for 394.000 dollars! Tjek disse 25 ting i dit hus lige nu, der kan være penge værd.

    7/10

    Willie-Nelson Randy Miramontez/Shutterstock

    Willie Nelsons fletninger

    I størstedelen af ​​Willie Nelsons karriere har hans hår været en del af hans personlighed. I 2010 chokerede countrymusikikonet fans ved at afbryde hans varemærkeslåse. I 2014 solgte fletningerne på en auktion for 37.000 dollar. Overrask, overrask. Disse 20 gamle værktøjer er store penge værd.

    8/10

    Shatnervia DFree/Shutterstock

    William Shatners nyresten

    Star Trek -skuespilleren William Shatner blev engang indlagt på hospitalet som følge af en nyresten. "Det var en gurney for gravide," sagde Shatner. "De kører mig gennem hospitalet - mine ben er i stigbøjlerne, og jeg skriger - og nogen siger: 'Se, der går kaptajn Kirk, han får en baby!' Meget, meget pinligt."

    Shatner auktionerede i sidste ende sin nyresten, stint og snor for $ 25.000 via GoldenPalace.com.

    “Da Juliens auktioner kontaktede mig om at sælge min nyresten til GoldenPalace.com for en original pris på $ 15.000 Jeg afviste det vel vidende, at mine tunikaer fra Star Trek har befalet mere end $100,000. Jeg tilbød stenen, stint og snor for $ 25.000 og informerede Darren Julien om, at 100% af provenuet ville gå til gavn for Habitat for Humanity, og jeg bevarer besøgsrettigheder. ” Tag et kig inde i Prince's caribiske ø -ejendom, der blev auktioneret.

    9/10

    SPYDER Featureflash Photo Agency/Shutterstock

    Britney Spears 'graviditetstest

    For længe siden, da Britney Spears var gift med Kevin Federline, fandt hun sig selv til at smide et positivt graviditetstestkit i skraldespanden på hendes hotelbadeværelse i Los Angeles. En grådig hotelmedarbejder fandt testen og solgte den til en radiostation i Ottawa, Zap2it.com. Efter at Spears offentligt havde bekræftet sin graviditetstest, auktionerede stationen kittet ud til GoldenPalace.com for $ 5,001. Tjek disse 14 formuer fundet på loftet.

    10/10

    Scarlett lev radin/Shutterstock

    Scarlett Johanssons beskidte væv

    På en episode af Showet i aften, en syg Scarlett Johansson havde det sjovt med forkølelsen og blæste næsen i et væv, som hun sagde, at hun ville lægge på eBay og gav pengene til sin velgørende organisation. Hendes væv solgte i sidste ende for $ 5.300. Tro mod sit ord gav skuespillerinden provenuet til USA Harvest, som hjælper med at distribuere mad til de sultne. Se de mest værdifulde fund i Antiques Roadshow -historien.

instagram viewer anon