Do It Yourself
  • Er sommeren 2021 Amerikas varmeste sommer endnu?

    click fraud protection

    Denne sommer har oplevet nogle intense hedebølger. Men har de været historiske?

    Det har været en lang, varm sommer i USA From kyst til kyst, oplevede mange byer rekordhøje temperaturer og hedebølger der varede i flere uger ad gangen. Med så mange brutalt varme dage den ene efter den anden, er det rimeligt at spørge: Har dette været Amerikas varmeste sommer?

    Havde du stillet det spørgsmål i slutningen af ​​juni, havde svaret været ja. Ifølge Weather Channel, Juni 2021 var den varmeste juni i USA i de 127 år, der er ført rekorder. Og det var heller ikke særlig tæt på. Juni 2021 slog den foregående hotteste juni i 2016 med næsten en fuld grad.

    Men tingene var ikke så unormalt varme i juli, i hvert fald ikke i alle dele af landet. Ifølge Climate.gov, Juli vikarer var faktisk lavere end gennemsnittet i flere amerikanske regioner, herunder sydøstkysten og sydvest.

    Det samme kan dog ikke siges om det amerikanske vest. I hele juli 2021 oplevede det meste af Vesten ekstreme temperaturer udløst af en grim kombination af skovbrande, tørke og en vedvarende hedebølge. Lignende temperaturudviklinger strakte sig ud i august.

    Fra et globalt perspektiv var juli 2021 dog mere historisk.

    NOAA: Juli 2021 var Jordens varmeste måned i 142 år. Læs mere: https://t.co/Vi38qRxNdQ#klima#StateofClimatepic.twitter.com/BgpAgCHBtV

    - NOAA Satellites - Public Affairs (@NOAASatellitePA) 13. august 2021

    Ifølge National Ocean and Atmospheric Association (NOAA) var juli 2021 Jordens varmeste måned på rekord, der går 142 år tilbage, og slog den tidligere rekord for juli, der blev sat i 2016 og bundet i 2019 og 2020. Det Nationale centre for miljøinformation forudsiger at rekordstore globale temperaturer i juli let vil placere 2021 blandt de ti varmeste år på rekord.

    Men takket være en let nedkøling i det vestlige USA i første halvdel af august og nogle lavere temperaturer end gennemsnittet i løbet af sommeren, er det usandsynligt, at 2021 vil toppe listen over de hotteste Amerikanske somre. Det vil nok ikke engang slå sidste sommers gennemsnit, hvilket ligger nummer 4 på den liste.

    Alligevel har denne sommer oplevet nogle historiske vikarer i USA, og globalt set er vi nu varmere, end vi nogensinde har været. Og du ved, hvad de siger: Der er ingen andre steder at gå end op.

    Populære videoer

instagram viewer anon