Do It Yourself

15 Offbeat (men stadig praktiske) seje fyrgaver

  • 15 Offbeat (men stadig praktiske) seje fyrgaver

    click fraud protection

    2/17

    via Amazon.com

    Quikflip rygsækhættetrøje ændrer sig, som dine behov gør, og forvandler sig fra en sweatshirt til en rygsæk med snøre på bare få sekunder. Når du er i rygsækform, Quikflip har både et stort og lille opbevaringsrum, og rygsækstropperne bliver skjulte og uopdagelige, når Quikflip bæres som en hættetrøje. Dette kunne være fantastisk på en Camping tur-du kunne bære gear i rygsækken i løbet af dagen og derefter gøre din taske til en hættetrøje, når vikarer falder om natten.

    Køb nu

    4/17

    via Amazon.com

    Droner er seje, i stigende grad populære teknologier der er fantastisk at bruge. Men at lære at flyve med en drone kan være vanskelig, og det er nok bedst for begyndere at skære tænder på en billigere model med lavere indsats som Tello Quadcopter. Tello er stadig en kvalitetsdrone med en batteri med høj kapacitet og en udstyret billedprocessor, der kan optage fotos og videoer i høj kvalitet.

    Køb nu

    9/17

    via Amazon.com

    Det er ikke bare et telt, der er stort nok til at passe to personer- “

    Don't Die In the Woods ”ultralette overlevelsestelt kan også fungere som en nødsovepose, en bivey og et rumtæppe. Teltet er lavet af et kraftigt mylar -materiale, der er vandtæt og reflekterer op til 90% af kropsvarmen, hvilket hjælper med at holde elementerne i skak selv i de hårdeste miljøer. Det er bestemt en væsentlig mulighed for udendørs udstyr, du skal pakke.

    Køb nu

    11/17

    via Amazon.com

    Hvem blandt os har ikke sat sig, ledt efter et sikkert sted at sætte deres drink og tænkte inderligt: ​​"Jeg ville ønske, at min sofa havde kopholdere, som min bil gør ..."? Det CouchCoaster forvandler armens sofa til en one-size-passer til alle drikkeunderstøtter, med vægtede ender draperet over hver side, der holder den på plads. Her er flere "set på tv" -produkter, der rent faktisk virker.

    Køb nu

    14/17

    via Amazon.com

    Lyt: der er ikke noget galt i at give nogen sokker i gave. Men hvis du er Hvis du vil give nogen sokker som en gave, må de hellere være ret seje strømper. Disse strømper fra Showers Pass er serfect for folk, der elsker udendørs, men hader følelsen af ​​våde fødder. De er lavet af en særlig membran, der gør det muligt for sokkerne at strække sig uden at ekspandere, hvilket holder dem vandtætte, men åndbare på én gang.

    Køb nu

    15/17

    via Amazon.com

    Selvom du sandsynligvis har det bedre med at få en rigtig machete, hvis du leder efter et værktøj, der rent faktisk vil klippe tingene, dette machete spatel er en sjov tilføjelse til ethvert grillsæt. Det har endda en flaskeåbner indbygget i basen, så du kan nyde en forfriskende drink, mens du grill ud.

    Køb nu

instagram viewer anon