Do It Yourself
  • Hvorfor du skal tilføje Florida State Flower til dit landskab

    click fraud protection

    Duftende, spiseligt og behageligt for øjet, et appelsintræ kan være den perfekte tilføjelse til dit landskab.

    Appelsintræets blomst er citrus sinensis -det Florida blomst- og det er ekstremt duftende. Disse hvide blomster parfumerer den omgivende luft i appelsinblomstersæsonen.

    Her er 10 flotte træer at overveje at plante i din gård.

    Florida State Flower Facts

    Citrus sinensis, eller appelsinblomst, er appelsintræets hvide blomst. Planten er hjemmehørende i subtropisk Sydøstasien og vokser i tropiske klimaer, der har varme til varme somre og milde vintre. Det Det amerikanske landbrugsministerium sætter planten i hårdførhedszoner 9 til 11.

    Appelsinblomstringen har været et symbol på renhed gennem historien og i litteraturen. Dronning Victoria bar appelsinblomster på hendes bryllupsdag, iflg National geografi.

    Florida -statens blomst blomstrer i klynger hvert forår og resulterer i appelsiner det følgende efterår eller vinter, ifølge Blomstereksperten.

    Prøv at tilføje disse 49 farverige planter for at gøre dit landskab lysere.

    Blomstereksperten noterer sig også følgende fakta om Florida -blomsteren:

    • Blade på appelsinblomster er skinnende og aflange, op til 4 tommer lange.

    • Orange kviste kan være tornede.

    • Appelsintræet er et kompakt stedsegrønt træ, der generelt bliver mellem 20 og 30 centimeter højt. Den har en afrundet, symmetrisk krone, der spredes omkring 20 tommer.

    • Appelsinolie fra appelsinblomsten er populær i nogle kommercielle rengøringsmidler.

    Du bør aldrig dyrke disse 15 træer i din gård.

    Sådan dyrkes et appelsintræ

    Appelsintræer giver ikke kun skygge, men også spiselig frugt. Hvis du bor i hårdførhedszoner 9 til 11, kan du dyrke et appelsintræ i din gård. Det bedste tidspunkt at plante en er tidligt til midten af ​​foråret, iflg SFGate. Dette gør det muligt for træet at etablere sig i de varmere måneder.

    Sørg for, at dit nye træ kommer godt i gang med disse træplantningstip.

    Vælg et område, der vender ud mod solen, og sørg for, at jorden dræner godt. Grav et hul, der er dobbelt så stort som træets rodbold. Toppen af ​​rodklumpen skal forblive cirka 1 tommer over den øverste jord, da den vil slå sig ned i jorden, når den er etableret. ”Hvis du planter rodkuglen på et jævnt niveau med den omgivende jord, synker træet til sidst ned i jorden. Svamp bliver et stort problem, da fugtig jord rører stammen direkte over rodkuglen. At plante appelsintræet under hensyntagen til rodboldens position forhindrer sygdomsproblemer i fremtiden, ”ifølge SFGate.

    Når det kommer til vanding, skal du være konsekvent og sørge for, at fugt når dybt ind i rodsystemet. Du kan befrugte træet i vækstsæsonen, men tilføj ikke gødning til hullet ved plantning, da det kan brænde rodsystemet og dræbe træet.

    Lav ikke disse fejl, når du planter et træ.

    Lær, hvordan du identificerer træarter.

    Populære videoer

instagram viewer anon