Do It Yourself
  • 21 Boligindretningstendenser på vej ud

    click fraud protection

    2/21

    Industrielle belysningstendenserSupermop/Shutterstock

    Industriel alt

    Edisonpærer, blottet mursten, alt det metal - der er sådan noget som for meget industrielt. Hvis du vil gå efter et industrielt look, skal du bare holde dig til et par elementer som f.eks pegboard backsplash eller nogle moderne vedhængslamper.

    3/21

    køkkenbordplader i granit billeder721/Shutterstock

    For meget granit

    Granit er et topvalg til køkkenborde, men gå ikke over bord. Hvis granit er din valgfri bordplade, prøv at tilføje accenter som f.eks slagterblok bordplade til køkkenøen eller kvarts til dit hovedkøkken arbejdsområde.

    4/21

    nautisk indretningPhotographee.eu/Shutterstock

    Nautisk indretning

    Alle disse ankre og muslingeskaller hører hjemme på din tilbagetog ved havet, ikke som en del af din forstæder indretning af stuen. Du kan få et mere subtilt look med et strand-tema kombinationsmaling i farve, såsom skarp blå med hvide og rosen accenter.

    10/21

    chevron tæppe stueJodie Johnson/Shutterstock

    Chevron designs

    Uanset om det er på en accentvæg, et stuetæppe eller på dine soveværelsesgardiner, falder chevronmønstrenden. Hold i stedet chevronmønsteret til en mindre accent, som f.eks DIY vægkunst.

    13/21

    Lodrette persienner Somsak Sarabua/Shutterstock

    Lodrette persienner

    Hvis du har lodrette persienner, ved du, hvordan de kan være en smerte at åbne og lukke, og hvor let de kan blive sammenfiltrede. Opdater i stedet til nogle mini persienner eller lette gardiner.

    14/21

    kurvstolDonald Joski/Shutterstock

    Indendørs kurvemøbler

    Kurvemøbler er et godt valg til din ny afskærmet veranda eller til en veranda. Når det bruges indendørs, er flet imidlertid en af ​​de hjemlige tendenser, der hurtigt kan få et hjem til at se dateret ud.

    18/21

    udvendig messing dørknapKaren Grigoryan/Shutterstock

    Messing hardware

    Metaller kan være i, når det kommer til tilbehør, men undgå skinnende messing, da det kan få et køkken til at se dateret ud. I stedet udskift skabets hardware med børstet nikkel, glas eller rustfrit stål.

    19/21

    rød retro køleskabThe Magical Lab/Shutterstock

    Fede apparater

    Fede køkkenfarver er sjove, men undgå at vælge lyse farver til apparater. Du ville ikke lægge et avocadogrønt eller gyldenrodskøleskab i 70’erne i dit køkken nu, så forestil dig, hvordan det dristige røde eller havskumgrønne apparat vil se ud om et par år.

    20/21

    hængende gryderækkeArtazum/Shutterstock

    Hængende gryderække

    Hængende grydelister har hængt længe nok. Tendensen går mod rene, slanke linjer, og de hængende stativer kan lave en køkkenet ser rodet ud. I stedet for at hænge et stort gryderække over en køkkenø, prøv at bygge udrulninger af kabinetter.

instagram viewer anon