Do It Yourself
  • Vinderne af Home Depot Innovation Award 2020

    click fraud protection

    1/14

    Home Depot Innovation Awards

    Home Depot annoncerede for nylig vinderne af Home Depot Innovation Awards 2020, en pris, der anerkender nye produkter, der kan prale af kreative design fremadrettet funktioner. Årets samlede vinder var Frigidaire Air Fry-serien fra Electrolux, en varmluftsovn med indbygget frituregryde for ultimativ bekvemmelighed og alsidighed i køkkenet. Første runner-up blev tildelt Masterbuilt Gravity-Fed Grill/Smoker og anden runner-up blev givet til Lutron Sunnata Touch Dimmer.

    Læs videre for et nærmere kig på årets tre prisvindere og en oversigt over produkter, der har vundet Home Depot Innovation Award i de sidste år.

    2/14

    Hilsen af ​​Home Depot

    Frigidaire Air Fry Range fra Electrolux

    VINDER 2020

    Frituregryder er en af ​​de hurtigst voksende tendenser inden for madlavning, og det er let at se hvorfor. Frituregryder giver stegt mad den klassiske crunch uden at skulle opvarme olier til farlige temperaturer, og de er naturligvis sundere end traditionelle friturestegere. Det

    Frigidaire Air Fry Range fra Electrolux kommer foran trenden ved at sætte en luftfryser direkte i selve ovnen. Med denne første kombination af sin slags kan du nemt skifte mellem tilberedningstilstande, samtidig med at du sparer værdifuld tællerplads fra at blive optaget af endnu et omfangsrigt apparat.

    Køb nu

    3/14

    Hilsen af ​​Home Depot

    Masterbuilt Gravity-Fed Grill/ryger

    2020 FØRSTE LØPER

    Det viser sig, at madlavning med trækul ikke behøver at være en ineffektiv kamp- ikke hvis du har det Gravity Series 560 Digital Charcoal Grill plus Smoker fra Masterbuilt, i det mindste. Denne højteknologiske grill og ryger kan blive op til 700 grader. F på bare 13 minutter og rummer over 12 timers kul. Der er endda et indbygget temperaturmåler og kødtermometer, så uanset hvilken mad du tilbereder, kommer perfekt røget og stegt hver gang.

    Køb nu

    4/14

    Hilsen af ​​Home Depot

    Lutron Sunnata Touch Dimmer

    2020 ANDEN KØRER

    Dæmpere er ikke ligefrem en ny opfindelse, men Lutron Sunnatat Touch Dimmer kan lige så godt være. Omskifteren styres ved hjælp af den samme berøringsskærmsteknologi, som findes i moderne smartphones, hvilket gør det lige så let at lysne eller mørkere et værelse som at stryge op eller ned. Det er enkelt at bruge og endnu enklere at konfigurere med en installationsproces, der tager cirka femten minutter i alt.

    Køb nu

    7/14

    Kommerisk-elektrisk-6-i-LED-slank-farve-skiftende-forsænket-belysning-kit-by-Globevia Home Depot

    Dette forsænket belysningskit kan ændre æstetikken i et område med sine fem farvetemperaturer. Lysene er energieffektive, og farvetemperaturerne spænder fra hvid, blød hvid, neutral hvid, lys hvid og dagslys. Lysene kan dæmpes med 10 procent, og de viser 900 lumen på kun 15 watt. De kan vare så længe som 50.000 sammenhængende timer. Få nogle ideer til belysning af stuen med disse looks, vi elsker.

    Køb nu

instagram viewer anon