Do It Yourself
  • 10 utrolige malingsværktøjer, du kan få hos QVC

    click fraud protection

    HjemFærdighederMaleri

    Rachel BroughamRachel BroughamOpdateret: Sep. 16, 2019
    • Facebook
    • Flipboard
    • Twitter
    • Pinterest
    • E -mail

    QVC har udvidet sit anvendelsesområde og er blevet en go-to-kilde til ting til boligforbedring. Hvis du gør dig klar til at starte et malerprojekt-hvad enten det er et værelse, dit hjem udvendigt eller et møbel-så tjek disse must-have malerværktøjer fra QVC.

    1/10

    Rullevia qvc.com

    Smart Roller Bundle

    QVC tilbyder Smart Flow Roller Bundle, som inkluderer en kantrulle, flowrulle og to størrelser rulledæksler for at gøre dit næste malingsprojekt til en leg. Den batteridrevne kontrol føder maling fra håndtagets reservoir, mens kantafskærmningen hjælper med at rydde op i hjørnerne. Batterier er inkluderet.

    For det perfekte malearbejde, prøv disse 10 indvendige husmalingstip og teknikker.

    Men det er nu på QVC.

    2/10

    Lille-Kæmpe-Stige-Malebakkevia qvc.com

    Stige malingstank

    Det Stige Brændstoftank Malingsbakke gør det lettere at male de høje hjørner og lofter. Den lodrette malingsbakke er designet til at passe på stiger af mærket Little Giant og kan rumme op til en hel gallon maling. En magnetisk holder forhindrer din pensel i at glide ned i malingen, og bakken kan også stå alene på bunden, som en spand. “Købt til min mands fødselsdag, han elsker det. Fantastisk tilføjelse til Little Giant Ladder, ”sagde en køber.

    Få dine maleprojekter til at rulle med disse 29 malingsværktøjshacks.

    Køb det nu på QVC.

    3/10

    Sprøjte via qvc.com

    Malingssprøjte

    Få et rent, jævnt lag maling hver gang med dette HVLP kontrol malingssprøjte fra Wagner. Den har tre forskellige sprøjtemønstre og sikrer en professionel finish med stort set ingen oversprøjtning. “Købt sprøjten for over to år siden og har brugt den på træprojekter (møbler) og farvet et dæk på 24 × 15. Har aldrig haft et problem. Dette er en rigtig god letvægts sprøjte, der er i hus-projekter, ”sagde en anmelder på QVC.

    Følg disse 12 tips til perfekt spraymaling.

    Køb det nu på QVC.

    10/10

    Pistolvia qvc.com

    Varmepistol

    Det her varmepistol fra Wagner hjælper dig med at fjerne den gamle maling, inden du påfører et nyt lag. Den har to temperaturindstillinger, og en køber bemærkede, at den også er praktisk til at hjælpe dine malingsprojekter med at tørre hurtigere. “Jeg har problemer med pladsen og skal arbejde på min veranda, så mine projekter er tilbøjelige til koldt vejr, pollen, insekter osv. Nu kan jeg tørre malingen lige nok, så intet vil klæbe til den, og samtidig holder den varme varme luft partikler og insekter væk fra mit projekt. Elsker Wagner Furno300, ”sagde en køber.

    Dette er malerfejl, som næsten alle laver (og hvordan man undgår dem).

    Køb det nu på QVC.

    Hvert produkt vælges uafhængigt af vores redaktører. Hvis du køber noget via vores links, kan vi optjene en tilknyttet kommission.

instagram viewer anon