Do It Yourself
  • 10 ideer til indretning af vaskerum

    click fraud protection

    Malet væg af vaskerumErica Young for Family Handyman

    Budgetvenlig Makeover på vaskerum

    Jeg har tre børn, så jeg bruger meget tid i mit vaskerum. Jeg indrømmer, at det ikke var et inspirerende rum - beige vægge, beige fliser og rengøringsmidler. Yikes.

    For nylig besluttede jeg at give den en makeover. Mit mål: Forvandle det til et smukt værelse uden at bruge mange penge, og forhåbentlig gøre vasketiden lidt sjovere. Noget skræl-og-stik tapet, hvid maling, et tæppe og et par store kurve gjorde en kæmpe forskel!

    Klar til at give dit eget vaskerum et ansigtsløft? Tjek disse enkle indretningsideer til at pynte et ofte forsømt rum med et væld af potentiale.

    Jeg føler ofte, at jeg er i en konstant tilstand med at læsse, losse og folde tøj. Så dette vaskerumskunstværk fik mig til at grine.

    Hvornår @sallylynnhome gav dette rum en makeover, de tilføjede et par feminine detaljer til en mor, der var mindre end drengene i hendes hus og deres snavset tøj!

    Mens du forskønner dit vaskerum, kan du også gøre det mere funktionelt.

    Åbne hylder

    , som dette eksempel fra @homeinteriors_52, kan rumme dekorative genstande, indrammet kunst, vasketøj og en skål eller kurv til at fange alle de små ting, du tømmer fra lommerne. En smuk vase med blomster eller grønt er en enkel og overkommelig måde at muntre rummet op på.

    Jeg googler altid tips til pletfjernelse på min telefon mens jeg vasker tøj, men denne idé fra @marishomeshop er en meget bedre mulighed!

    Denne minimalistiske kunst vil se godt ud, mens den fungerer som pletfjernelse og tøjplejevejledning. Derudover er det super overkommeligt. ganske enkelt download kunsten fra hendes butik, print derhjemme eller med din foretrukne fotoudskrivningstjeneste, og sæt det derefter ind i en ramme.

    Her er en anden måde at forbedre udseendet af dit vaskerum - fjern al den grimme emballage og visuelle rod. Overfør i stedet dit vaskemiddel, skyllemiddel, duftforstærker og andre forsyninger til klare krukker.

    Det her sæt vasketøjsopbevaringsglas leveres med mat-finish vandtætte etiketter efter eget valg. Hvem vidste, at vasketøj kunne se så smukt ud?

    Fordi vaskerum normalt er små og af vejen, er det det perfekte sted at tage en stor risiko. Den mættede terracotta-orange malingsfarve gør denne til en @vores homeobsession en absolut forbløffende.

    At male loftet og fodlisten i samme farve som væggene skaber en endnu større effekt. Det jordnær tone opnår et modigt statement uden at være for lyst eller overvældende.

    En sprød, ren sort-hvid farvepalet passer til et vaskerum. @alittledoseofjen får det til at ske med enkle elementer - træhylder, hvide metrofliser, sorte gulve. Sammen skaber de tidløs stil til rummet.

    Glem ikke de sidste detaljer som faux grønt for blød tekstur og indrammede kunstværker til at pynte væggene. At hæve almindelige genstande, som en vævet kurv i stedet for plastik, præsenterer en anden nem måde at gøre rummet mere attraktivt på.

    Ligesom en fed malingsfarve forvandler tapet smart et lille vaskerum til en skjult juvel.

    Denne plads ved @maplehouseharvey har not- og fer-wainscoting og smukt tapet med citrongrene. Begge tilføjer karakter til, hvad der ellers kunne være et intetsigende rum. Jeg elsker de uventede detaljer som f.eks hængende plante i vinduet og den søde antikke stol.

    Ikke mange af os har råd til at lægge marmor i vores vaskerum. Men se som @tashdesignsca bruger kontaktpapir at skabe illusionen af ​​marmor.

    Hun installerer kontaktpapiret på væggen og bordpladen, tilføjer et par åbne hylder og overfører derefter alt sit vasketøj til smukke beholdere. Det færdige værelse har et high-end look uden det stejle prisskilt!

    Maling, tapet og illustrationer er fantastiske, men du vil stadig have et uattraktivt utilitaristisk udseende, hvis du lader tilslutningerne til vasketøjsapparatet være blotlagt. Dæk dem op med denne løsning fra @budgetdiymom. Hun bygget en træhylde med en aftagelig lamelfront, der dækker de grimme vasketøjstilslutninger på væggen.

    Jeg synes ikke, jeg er modig nok til dette vaskerumsprojekt, men hold øje @helgolin som hun maler hendes vaskemaskine lyserød! Dette er en måde at give dine vasketøjsmaskiner en opdatering.

    Mal dem i samme farve som dine vægge, så de passer ind i indretningen, eller vælg din yndlingsfarve (som pink!) for at skabe et glædeligt øjeblik.

    Erica Young er freelanceskribent og indholdsskaber, med speciale i hjemmet og livsstilsartikler. Hun elsker at skrive om boligindretning, organisation, relationer og popkultur. Hun har en bachelorgrad i journalistik og massekommunikation fra Arizona State University, Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication.

instagram viewer anon