Do It Yourself
  • Lav dine egne klare etiketter på få minutter ved at bruge dette billige hack

    click fraud protection

    Hvis du elsker organisation lige så meget som vi gør, mærker du sikkert alt fra pastaen i dit spisekammer til Q-Tips på dit badeværelse. Men vidste du, at du ikke behøver en dyr etiketmaskine til at lave smukke, klare etiketter?

    I en viral TikTok, der samler mere end 602.000 visninger, rensede influenceren Melissa Pateras (@melissadilkespateras) laver de "nemmeste, billigste" etiketter på blot et par minutter. Her er hvordan hun gør det.

    Sådan udskrives papiretiketter

    I sin video starter Pateras med at vise sider med printerpapir dækket af navnene på de varer, du gerne vil mærke, som "Bomuld Bolde, "Sæbe", "Pasta" og "Sukker". Siderne ser ud til at være lavet i Microsoft Word med almindeligt enkelt mellemrum og forskellige skrifttyper typer.

    Pateras forklarer i sin fortælling, at du kan "udskrive, hvad du vil have på almindeligt papir i enhver størrelse eller skrifttype, du kan lide." Hvis du ønsker at spare printerblæk, er Garamond altid en stilfuld og pengebesparende valg.

    @melissadilkespateras
    Etiket hack #cleantok#organisere#organiserethjem#gør det selv♬ original lyd – Laundrytok | Melissa Pateras

    Sådan laver du de klare tapeetiketter

    Dernæst, ifølge Pateras, "placer forsigtigt pakningstapen på hvert af ordene og glat det ud." (For at få de bedste resultater ud af din pakketape, kan vi foreslå denne metode til at rippe den på?)

    Når du har placeret tapen, skal du klippe de tapede etiketter ud. Pateras siger, at du kan gøre etiketten "så stor eller lille, som du vil, hvilket betyder, at du kan klippe den så tæt, som du vil, på bogstaverne."

    Når du har lavet de individuelle tapeetiketter, "fyld skålen med varmt vand og læg etiketten i skålen i cirka et minut," siger hun. På dette stadium kan etiketterne krølle sammen - det er helt fint!

    For at færdiggøre etiketterne siger Pateras: "placer dine hænder i vandet og gnid papiret helt af med fingrene." Printerblækket klæber til tapen og efterlader kun en klar, klæbrig etiket. Når papiret er helt væk, sæt etiketten til side for at tørre.

    Sådan placeres de klare tapeetiketter

    Til sidst skal du placere tapeetiketten på hvad som helst opbevaringsbeholder du ønsker; det skal stadig være klistret. Ifølge Pateras er det OK, hvis etiketten stadig er lidt våd, når du placerer den, da den "giver dig mulighed for at flytte den lidt, hvis du har brug for det." Og det er det!

    Etiketterne kan bruges sikkert i ethvert miljø, inklusive køkkenet, badeværelset eller garagen. Endnu bedre er processen så billig og nem, at du kan lave lige så mange, som dit hjerte begærer.

instagram viewer anon