Do It Yourself
  • Anmeldelse: Vi testede O-Cedar Spin Mop, et TikTok rengøringsværktøj

    click fraud protection

    Mopping behøver ikke længere være en opgave, du beklager, takket være O-Cedar spinmoppen.

    Efter at have prøvet O-Cedar spinmoppe for mig selv, kan jeg se, hvorfor over 130.000 Amazon-kunder gav den en femstjernet vurdering. Dette fantastiske rengøringsværktøj gik viralt, da rene freaks på TikTok viste os, hvor nemt og effektivt det er. TikTok rapporterer over 125 millioner visninger af O-Cedar moppeindhold. CleanTok lever i bedste velgående! Med vores interesse vakt besluttede vi at se, om spinmoppen virkelig er hypen værd. Lad os komme ind i det.

    Hvad er O-Cedar spinmoppen?

    Det O-Cedar EasyWring moppe- og spandsystem er en revolutionerende måde at rengøre gulve hurtigt. På samme måde som en salatspinner spinner moppesystemet overskydende vand ud ved hjælp af en praktisk fodpedal på spanden. Bare giv den et par pumper – se, mor, ingen hænder! – så er du klar.

    Den overdimensionerede spand har plads til spinneren og plads til skylning. Jeg kan godt lide, hvor robust spanden er og den praktiske let-hældende læbe. Det bløde mikrofibermoppehoved er trekantet, så det renser hjørner, mens det dækker et 12-tommers renseskår. Det praktiske teleskophåndtag strækker sig fra 22 til 48 tommer, og moppen vipper for at glide under møbler. Hvor

    kan ikke gør du rent med det?

    Om du har laminat, vinyl, hårdttræ eller flisegulve, O-Cedar spinmoppen renser som en drøm uden at gennembløde gulvet som andre mopper.

    Køb nu

    Hvorfor er O-Cedar spinmoppen viral?

    O Cedar Spin MopSheri Kaz/Family Handyman

    Alle elsker et kvalitets rengøringsværktøj, og når det værktøj skærer din rengøringstid ned, som f.eks O-Cedar EasyWring spinmoppe, du er sikker på at være besat. Shoppere nyder fodpedalen for at snurre overskydende vand ud, og at have en spand og moppe i ét bundt til en overkommelig pris er en let sag. Uden håndvridning, håndtag til at trække eller dryppende rod har O-Cedar revolutioneret rengøring af gulve.

    Sådan testede vi det

    O Cedar Spin MopSheri Kaz/Family Handyman

    Jeg elsker rene gulve, især om sommeren, når jeg er barfodet. På den anden side har gulvvask aldrig været en yndet opgave. Hvis det er lige så nemt og sjovt at bruge spinmoppen som TikTok-hypen, er jeg med – men jeg var skeptisk.

    Ud af kassen var moppen nem at sætte op. Det tog mindre end fem minutter at forlænge låsehåndtaget, skrue på bunden og sætte moppehovedet på plads. Jeg tilføjede mit sædvanlige vaskemiddel til vandet for at sammenligne, hvordan O-Cedar klarede sig i forhold til min gamle moppe. Jeg elskede, hvordan moppen ikke gennemblødte mine gulve med overskydende vand, men stadig opsamlede snavs. Moppehovedet er på den lille side, hvilket fungerede godt for mig i det trange mellemrum mellem mit køleskab og diskene (i modsætning til min klodsede svampemoppe). Den gled let ind under møblerne og rensede hjørner som en mester.

    O Cedar Spin MopSheri Kaz/Family Handyman

    Spanden passede knap nok i min køkkenvask, så da det var tid til at udskifte det snavsede vand, fyldte jeg den i badekarret. Dernæst brugte jeg den nye O-Cedar gulvrengøring Pacs på mine badeværelsesgulve. Skrubbekraften er synlig, når bælgen opløses, og rensemidlet bobler i spanden.

    Sidst op var at bruge O-Cedar-spinmoppen på mine støvede trægulve - og den gjorde et blidt, men effektivt arbejde. Jeg støvtørrede hurtigt min stue, efterfulgt af den fugtige moppe med en eddikevandblanding i stedet for rengøringsmiddel. Jeg var imponeret over hvor lidt fugt moppen efterlod. Det endelige resultat var en stribefri glans og skinnende rene gulve, udført på rekordtid.

    O-Cedar Spin Mop funktioner

    Du kan bruge O-Cedar spinmoppe våd eller tør som en støvmoppe, og det bløde mikrofibermoppehoved var designet til ikke at ridse eller beskadige gulve (og det gjorde det ikke efter min erfaring). Producenten hævder, at moppen vil fjerne 99% af bakterierne med kun vand, men hvis du har et yndlingsopvaskemiddel, fungerer moppen lige så godt. Du kommer til at kontrollere mængden af ​​vand, der udvindes fra moppen. For mig fungerede tre tryk på tåen bedst.

    Moppehovedet kan maskinvaskes, og for de bedste resultater anbefaler producenten at udskifte mikrofibermoppehovedet hver tredje måned. O-Cedar tilbyder også dybderensende refill til moppehovedtil ekstra hårde rengøringsopgaver med 40 % mere skrubbekraft.

    Fordele

    • Ergonomisk fodpedalvrider
    • Effektiv, nem at bruge og adræt
    • Skadefrit mikrofibermoppehoved
    • Teleskophåndtag til trange pladser
    • Trekantform kommer i hjørner
    • Hele systemet vejer lidt over 5 pund
    • Kan bruges våd eller tør
    • Kan maskinvaskes med moppehoved refills tilgængelig

    Ulemper

    • Svært at fjerne hår fra moppehoved
    • Moppehoved tørrer langsomt

    FAQ

    O Cedar Spin MopSheri Kaz/Family Handyman

    Hvordan bruger du O-Cedar spinmoppen?

    Det kunne ikke være nemmere at bruge denne moppe. Fyld først spanden til den maksimale linje, sænk en gulvrengøringspac eller en hvilken som helst rengøringsløsning. foretrækker, våd moppen, læg den i kurven og træde på pedalen for at vride den ud til dit fortjente niveau fugtighed.

    For at pleje din moppe anbefaler producenten ikke at bruge blegemiddel eller skyllemiddel, når du vasker og lader den hænge tør.

    Hvad er specielt ved O-Cedar spinmoppen?

    O-Cedar fjerner besværet med at vride din moppe ud med den praktiske fodpedal. Mopping med EasyWring-systemet tager kortere tid end traditionelle mopper og resulterer i en tørrere moppeoplevelse.

    Hvilken løsning bruger du til O-Cedar spinmoppen?

    O Cedar Spin MopSheri Kaz/Family Handyman

    Spinmoppen er kompatibel med enhver rengøringsopløsning, selvom O-Cedar advarer mod at bruge blegemiddel med mikrofibermoppehovedet. Hvis du kan lide at bruge færdigafmålte vaskemiddelpuder, så lad enzymet drives O-Cedar gulvrengøring Pacs, som kommer i citrus- og lavendeldufte med 97% naturlige ingredienser, gøre arbejdet for dig.

    Hvis du helt vil undgå rengøringsmidler, annoncerer O-Cedar (på æsken), at EasyWring-mopperne i mikrofiber fjerner 99 % af bakterierne ved hjælp af vand alene.

    Kan du bruge O-Cedar spinmoppen på trægulve?

    O-Cedar EasyWring spinmoppen fungerer exceptionelt godt på hårdttræ, fordi mikrofibermoppehovedet er skånsomt og efterlader gulve snavsfrie uden resterende fugt.

    Hvad andre shoppere havde at sige

    O-Cedar spinmoppen har næsten 162.000 anmeldelser kun på Amazon, hvilket resulterer i et gennemsnit på 4,6 ud af fem stjerner. Brugere fra det virkelige liv deler, hvad de elsker ved moppe- og spandsystemet.

    John R. Shivy, en verificeret køber, siger: "Jeg har hørt om dette produkt og gæt hvad? De revolutionerede moppen til et mindre, mere effektivt produkt. Jeg er en fyr. Jeg plejede at hade at vaske. Men dette gjorde det nemt og behageligt, og jeg vaskede to lørdage i træk!”

    "Jeg kan ikke udtrykke, hvor meget jeg elsker O-Cedar EasyWring mikrofiberspinmoppen!" skriver femstjernet anmelder, Nurul Muneim. “Dette geniale gulvrengøringssystem har fuldstændig revolutioneret den måde, jeg rengør mit hjem på, og gør pligten med at vaske gulve til en absolut leg. Først og fremmest er mikrofibermoppehovedet en game changer. Den opsamler ubesværet snavs, støv og snavs og efterlader mine gulve skinnende rene uden behov for skrappe kemikalier."

    "Perfekt til seniorer," deler Janet, en verificeret køber. "Jeg har haft denne i et år, og det er den bedste moppe, jeg nogensinde har ejet. Jeg ville ønske, jeg havde vidst om dette for 30 år siden! Jeg fylder simpelthen spanden i min bruser, centrifugerer og mopper fodlister, skyller og mopper gulve. Den kan spinde så meget vand ud, som du ønsker. Jeg bruger det på min flise med lidt mere vand [og det moppede og snurrede] rigtig godt til mit hårdttræ. Jeg elsker, elsker det! Jeg ved, når jeg bruger det, mine gulve er så rene, som de kan være.”

    Produktsammenligning

    O-Cedar laver også EasyWring RinseClean spinmoppe, som inkluderer et to-i-en spandsystem, der holder rent vand adskilt fra snavset vand i samme spand. RinseClean-spanden sparer tid uden at skulle tømme spanden, når vandet bliver snavset.

    Sammenligning af Swiffer WetJettil O-Cedar mopperne, sparer du penge med O-Cedar, fordi enhver rengøringsløsning virker, og du behøver ikke konstant at købe nye puder eller batterier for at betjene dem. Men hvis O-Cedar mikrofibermoppehovedet bliver slidt, kan du samle op udskiftning af moppehoveder.

    Endelig dom

    Jeg kunne ikke lade være med at synge Gårsdagens O-Cedar-jingle, "O-Cedar gør dit liv lettere", mens jeg gjorde rent. Det var virkelig nemt at manøvrere denne moppe. Jeg har brugt kludemopper, svampemopper, spraymopper og mere gennem årene, og de var klodsede, dryppende, svære at vride ud og gjorde ondt at operere. TikTok-hypen har fordel, fordi O-Cedar spinmoppe gøre livet lettere.

    Dette fjervægtsværktøj er adræt og reducerer træthed. Og stjernen i showet - den indbyggede wringer - er strålende og ubesværet. Det er imponerende, hvor godt det minimerer vand, der siver ind i dine gulvbrædder. Gulve tørrer øjeblikkeligt. Hele oplevelsen er ud over effektiv.

    Hvor kan man købe O-Cedar Spin Mop

    O Cedar Spin Mop Ecomm Via Walmart.comvia købmand

    TikTok-favorit O-Cedar EasyWring spinmoppen fås hos en række forhandlere, bl.a. Walmart, Amazon, Mål, Home Depot og Ace hardware, for $35. Når du først har prøvet denne spinmoppe, vil du aldrig bruge noget andet igen.

    Køb nu

    Shop smartere med vores ekspertanbefalinger til værktøjer, udstyr og pengebesparende tilbud på gør-det-selv- og hjemmeprodukter, du ikke må gå glip af. Tilmeld digNyhedsbrev Stuff We Love.

instagram viewer anon