Do It Yourself
  • Her er KitchenAid Mixer Fix, alle har brug for at vide

    click fraud protection

    Rød stander mixer blandeflødeDmitry_Evs/Shutterstock

    Har du bemærket, at din mixer ikke blander sig helt som den plejer? Uanset om du pisker et parti af bedstemors berømte guddommelighed eller serverer en dekadent lagkage - har du brug for din standmixer, der fungerer optimalt.

    Men brug ikke de store penge på en udskiftning endnu. Her er en KitchenAid-godkendt mixerfiksering det er super let. Faktisk er alt hvad du har brug for en flad skruetrækker.

    Plus: Tjek disse køkkengrej, som folk ikke kan stoppe med at købe på Amazon.

    Skal min mixer justeres?

    Først skal du afgøre, om din mixers problem er justeringsniveauet. Hold øje med disse tegn:

    • Efter blanding efterlades ingredienserne i bunden af ​​skålen
    • Viphovedet låser ikke på plads
    • Det hvide flade piskeris er fliset i bunden
    • Der er skrabemærker i bunden af ​​skålen

    Hvis du har bemærket nogle af de problemer, der er anført ovenfor, skal din mixer justeres højere eller lavere.

    Se KitchenAid -fejlene alle laver.

    Gør dime -testen

    Hvis din mixerskål er af metal, kan du prøve dette trick. (Bemærk: Gør ikke forsøg med et glas eller en keramisk skål.)

    Læg en skilling i skålen, og fastgør en flad piskeris. Drej til "omrøring" eller lav hastighed, og observer derefter, hvordan skiften bevæger sig rundt om skålen. Hvis skiften ikke bevæger sig, er din piskeris for høj. Hvis skiften bevæger sig rundt kontinuerligt, betyder det, at din piskeris er for lav. Hvis skiften bevæger sig langsomt rundt i skålen og bevæger sig cirka en halv tomme med hvert slag af slagmaskinen, er skålens højde korrekt.

    Plus: Disse 9 køkkengrej gør ALT.

    Juster højden på piskeren med denne hurtige løsning

    Nu hvor du ved, at din slaghøjde skal justeres, skal du bare dreje en lille sølvskrue. Men først skal du tage stikmixeren ud af stikkontakten, bare for at være sikker!

    Hvor er skruen?

    På en tilt -mixer finder du skruen, hvor hovedet møder stativet, når det vippes tilbage. Hvis du har en skålelevemixer, er skruen placeret på inde af stativet.

    Sådan justeres skruen

    Brug en flad skruetrækker til at dreje skruen mod uret for at hæve skålen og med uret for at sænke skålen. Bare en lille drejning er alt hvad du behøver. Drej ikke skruen mere end 90 grader i begge retninger. Når du har drejet skruen, kan du bruge dime -testen igen til at skrive dit clearance -niveau og derefter gentage skruejusteringen efter behov.

    Tips til reparation af opvaskemaskine: Opvaskemaskine rengør ikke retter

    Bemærk: Hvert produkt vælges uafhængigt af vores redaktører. Hvis du køber noget via vores links, kan vi optjene en tilknyttet provision.

    Populære videoer

    Erica Young
    Erica Young

    Erica Young er freelance skribent og indholdsskaber, med speciale i hjemmet og livsstilstykker. Hun elsker at skrive om boligindretning, organisation, relationer og popkultur. Hun har en bachelor i journalistik og massekommunikation.

instagram viewer anon