Do It Yourself
  • Hvad er den mest populære bil i din stat

    click fraud protection

    1/10

    Vermont: Subaru Legacy

    Af en eller anden grund er det ikke meget af en overraskelse, at en Subaru er den mest populære bil i Vermont, ifølge Forsikre, en bilforsikring citerer sammenligningswebsted, der analyserede 1,6 millioner ansøgninger om bilforsikring for at bestemme den mest populære bil i hver stat. Selv Subaru -medarbejdere spøgte med, at bilen var Vermonts officielle statsbil. Så hvad gør Subaru så populær i Vermont? For det første er firehjulstræk en attraktiv mulighed i det sneklædte og bjergrige område. To, lidt opfindsom marketing hjalp. Vej og spor fortalte, hvordan Subaru steg til popularitet i Vermont til dels på grund af en frygtelig anmeldelse i Forbrugerrapporter af de første Subaru’er solgt i USA Den amerikanske division i Subaru besluttede at målrette områder, hvor Forbrugerrapporter havde lav omsætning, så købere ikke ville blive afskåret fra at købe en Subaru.

    Subaru’er er kendt for deres pålidelighed, ligesom disse biler holder næsten garanteret mere end 250.000 miles.

    2/10

    Chevrolet-MalibuDarren Brode/Shutterstock

    Michigan, Indiana: Chevrolet Malibu

    Chevy Malibu, der er den mest populære bil i Michigan, kommer ikke som en overraskelse, men det er også den mest populære bil i nabolandet Indiana. Malibu er forblevet en bestseller for Chevy og rangeret som nr. 4 blandt sin flåde af biler i salg i 2018, selvom salget faldt med 40.000 fra året før, ifølge Nyhedshjulet.

    4/10

    2016-Rød-Ford-ExplorerEd Aldridge/Shutterstock

    Alaska, Montana, Wyoming: Ford Explorer

    Hvis du bor i et bjergrigt område, vil du have et firehjulstrukket køretøj til at navigere gennem sneklædte kørsel forhold og stejlt terræn, så Ford Explorer er blevet den mest populære mulighed for beboere i Alaska, Montana og Wyoming. Følg disse tip for at bruge firehjulstræk fagligt.

    6/10

    2017: Hvid bil Toyota Camry XV50 køres på tom asfaltvej på landet ved solnedgangIvan Kurmyshov/Shutterstock

    Illinois, Nevada, Kentucky: Toyota Camry

    Toyota Camry har været populær siden lanceringen i 1983 på grund af dens pålidelighed og udholdenhed. Det er en bil, der sandsynligvis holder dig mere end 250.000 miles, og den er en af bedst brugte biler du kan købe. Ifølge Trusted Choice forblev 90 procent af de solgte Camry -biler siden 1995 på vej i 2010.

    7/10

    Impalabetto rodrigues/Shutterstock

    Iowa, Minnesota, Wisconsin, Missouri, North Dakota, Nebraska, South Dakota: Chevrolet Impala

    Midtvesten kan lige så godt være Heartbeat of America for Chevrolet, fordi den elsker den nogle Impalaer. Det skal være lokket til navnet og visioner for de klassiske versioner af linjen, fordi den kun gennemsnitligt er omkring 18 mpg i byen og 28 på motorvejen, ifølge Insurify. Dette er de 12 bedst brugte biler, du kan købe.

    8/10

    Nissan Altima udstillet under Charlotte International Auto Show 2016 i Charlotte Convention Center i centrum af Charlotte.Ed Aldridge/Shutterstock

    Alabama, Mississippi, Pennsylvania, Tennessee, Louisiana, Texas, Arkansas, Oklahoma: Nissan Altima

    Hvis sikkerhed er det største problem for dig, når du vælger et køretøj, så er Nissan Altima det bedste valg af Insurance Institute for Highway Safety. Det får også solid gas kilometertal, i gennemsnit 28 i byen og 39 på motorvejen, ifølge Insurify. Og det er en god værdi med en MRSP -pris på $ 23.750.

    Det er de mest pålidelige biler, der sjældent har brug for en mekaniker.

    9/10

    2017: Honda Civic Type R, præsenteret på Malaysia Autoshow 2017 i Kuala Lumpur.Sallehudin Ahmad/Shutterstock

    Arizona, Californien, Massachusetts, New Hampshire, Ohio, Washington, New Mexico, Idaho: Honda Civic

    U.S. News and World Report rangerede Honda Civic som nr. 2 kompaktbil, og for dens værdi er den let at se. Civic er i gennemsnit 25 mpg i byen og 36 på motorvejen alt til MRSP -prisen på $ 19.450. Civic betragtes som en af ​​de 10 klassiske biler, der har stået tidstesten siden udgivelsen i 1972.

    10/10

    Honda Accord udstillet på Orange County International Auto Show.Betto Rodrigues/Shutterstock

    Connecticut, Delaware, Georgia, Maryland, North Carolina, New Jersey, New York, Oregon, Rhode Island, South Carolina, Utah, Virginia, Colorado: Honda Accord

    Honda Accord rangerer det mest populære køretøj i forbløffende 13 stater, og en del af det kan tilskrives dets nr. 1 blandt mellemstore biler af U.S. News and World Report. Det hjælper også, at det i gennemsnit er 30 mpg i byen og 38 på motorvejen, alt sammen til en MRSP -pris på $ 23.720.

    Noget, som folk ikke vil fortælle dig om aftalen, er, at den er blandt de mest stjålne køretøjer i USA

instagram viewer anon