Do It Yourself
  • 8 ideer til køkkenindretning

    click fraud protection

    1/8

    Skærebrætvæg med høflighed @panache.interiors.design Via InstagramHøflighed @panache.interiors.design/Instagram

    Skærebrætvæg

    Træ skærebrætter er et køkken essentielt, så hvorfor ikke vise din samling som vægkunst?

    Genskab dette arrangement fra @panache.interiors.design ved valg af skærebrætter i forskellige størrelser, former og trætoner. Hæng dem derefter på en blank væg i dit køkken. Skærebrætterne ser ikke kun smukke ud, de er også tilgængelige.

    2/8

    Plantehylder Courtesy @stayinginstudio Via InstagramHøflighed @stayinginstudio/Instagram

    Plantehylder

    Vores motto er, at hvert værelse har brug for en plantehylde - eller i dette tilfælde en med mange planter! Hvis dit køkken har masser af skarpt lys, så hæng et par hylder og fyld dem med stueplanter.

    Som du kan se i dette eksempel fra @stayinginstudio, det grønne tilfører rummet frisk stil og tekstur. Bland et par tilbehør som indrammede kunstværker eller låg med krukker for at tilføje variation til displayet.

    3/8

    Gettyimages 1414857299 Ejendom Køkkeninteriør af John KeebleJohn Keeble/Getty Images

    Vintage Vibes

    Gør dit køkken tidløst med vintagetilbehør, varme træsorter og lysarmaturer i antik stil. Det sorte og hvide gulv og de blå skabe giver det perfekte lærred til et køkken i vintagestil. For et lignende udseende, udstillingsplader i en

    væghængt pladehylde og vælge en rustik endnu elegant lysekrone.

    4/8

    Træskeer Art Wall Courtesy @iamhayleystuart Via InstagramHøflighed @iamhayleystuart/Instagram

    Træskeer kunstvæg

    Træskeer er et andet hverdags køkkenobjekt, der laver fantastisk vægkunst.

    Denne ordning af @iamhayleystuart bruger skeer (fastgjort til væggen med Kommandostrimler), indrammet kunstværk og en hylde til at skabe en vintage-inspireret vægudstilling, som enhver kunne skabe. Køb nye skeer, tjek antikvitetsbutikker eller ejendomssalg, eller udskære enestående skeer selv!

    5/8

    Funktionelle hylder med høflighed @themillys1930shome Via InstagramHøflighed @themillys1930shome/Instagram

    Funktionelle hylder

    Gør dine køkkenting til indretning ved vise dem på åbne hylder som denne vignet fra @themillys1930shome.

    Funktionelle genstande som skærebrætter, krus og glas er blandet med dekorativt tilbehør som kunst og stearinlys. Resultatet er et smukt, men praktisk hyldedesign. Brug et neutralt farveskema som dette for at holde looket sammenhængende og overskueligt.

    6/8

    Kobberkogegrej med høflighed @sincerelymariedesigns Via InstagramHøflighed @sincerelymariedesigns/Instagram

    Kobber kogegrej

    Kobberkogegrej bør ikke gemmes i et køkkenskab! Tag den i stedet frem og brug den som indretning med en gryderol.

    Mest gryderoler kræver boring for at installere. For at undgå at beskadige hendes marmorbagplade, @med venlig hilsenmariedesigns kom med en anden løsning. Hun fastgjorde en billig spændingsstang på tværs af bunden af ​​emhætten og hvilede den sikkert på læben. Så tilføjede hun guldkroge og hængte gryderne og panderne op. Geni!

    7/8

    Galleri Wall Courtesy @chouxdesigns Via InstagramHøflighed @chouxdesigns/Instagram

    Galleri væg

    Galleri vægge findes oftest i stuer, soveværelser eller entre. Men som bevist her af @chouxdesigns, de ser også flotte ud i køkkenet!

    "Det er alt sammen kunst, som jeg har samlet på mine rejser til lokale antikvitetsbutikker, genbrugsbutikker og kunstgallerier," siger hun. "Nøglen er at samle en blanding af interessante kunstværker, der koordinerer og holder rammerne noget neutrale."

    8/8

    Mønster der popper med høflighed @a.wooten Interiors via InstagramHøflighed @a.wooten_interiors/Instagram

    Mønster der popper

    Bring et eller andet mønster ind til bryde alle de barske skabe og apparater op.

    I dette køkken af @a.wooten_interiors, en finurlig romersk nuance med citrusmønster klæder vinduet over vasken, og traditionelle blå og hvide antikke ingefærkrukker er smarte tilbehør til bordpladen. Mønstrene blødgør køkkenets overordnede udtryk, så det føles hyggeligt og indbydende.

    Erica Young
    Erica Young

    Erica Young er freelanceskribent og indholdsskaber, med speciale i hjemmet og livsstilsartikler. Hun elsker at skrive om boligindretning, organisation, relationer og popkultur. Hun har en bachelorgrad i journalistik og massekommunikation fra Arizona State University, Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication.

instagram viewer anon