Do It Yourself
  • Designopgraderinger med 15 soveværelser

    click fraud protection

    1/15

    California Costal Soveværelse DesignHøflighed @salthousecollective/instagram

    Californien kyst

    Lev det afslappede strandliv uden at beskæftige sig med alt sandet! Dette soveværelse af @salthuskollektiv bringer alle Cali-vibes med sin cremede Hvide vægge, rene møbler og masser af naturligt lys.

    Prikken over i'et er det strandinspirerede abstrakte kunstværk. Et stort stykke over sengen som dette fylder væggen uden at rode i den rolige atmosfære.

    Fotograf: @charlotteleaphotography

    2/15

    Træ Lamel Feature Væg soveværelse Høflighed @aniahswindow/Instagram

    Træ Lamel Feature Wall

    Vi elsker mange ting ved dette boho soveværelse fra @aniahswindow, men feature væg bag sengen skiller sig ud. Magre trælameller fastgjort til væggen tilføjer tekstur og interesse, mens de også visuelt forankrer sengen.

    Hvis du ønsker dette soveværelse design idé i dit hjem, bruge et niveau for at sikre, at hver lamel er lige. Hvis du stoler på gulvet eller loftet som din guide, kan du ende med skæve lameller.

    3/15

    Blå Glam soveværelse Høflighed @charlzblog/Instagram

    Mørkeblå Glam

    En mørkeblå væg og matchende sengetøj

    fremhæver dette glam soveværelse af @charlzblog. At fokusere på én farve er en nem, storslået soveværelsesdesignidé, selvom du er nybegynder.

    Få din maling til at matche farven til dit inspirationsstof i en stor boligforretning eller byggemarked med malingsmatchende teknologi.

    4/15

    Neutralt og minimalt soveværelseHøflighed @greendoorhomestaging/Instagram

    Neutral og minimal

    En neutral, rolig tilgang, såsom dette soveværelse ved @greendoorhomestaging, skaber et fristed fra omverdenen. For dette look skal du fokusere på kvalitet frem for kvantitet.

    Luksuriøst lagdelt sengetøj, minimale møbler og et blødt, men enkelt tæppe er nøglen til en ideel minimalistisk soveværelse design. For at holde det interessant skal du tilføje en træplankevæg, som vist her.

    5/15

    Soveværelse med naturlige accenterHøflighed @alishataylorinteriors/Instagram

    Naturlige accenter

    Selvom dette soveværelse ved @alishataylorinteriors er for det meste hvid, skaber de naturlige accenter visuel appel. Fodskamlerne i rattan, den naturlige lysekrone og det grønne får rummet til at føles blødt og hyggeligt. Hvis du ikke har brug for en loftsventilator, en overdimensioneret lysekrone som denne tilføjer tekstur og giver et stort statement.

    8/15

    Brugt traditionelt soveværelseHøflighed @homeonportsmouth/Instagram

    Brugt traditionel

    Du ville ikke gætte det, men næsten alt i dette smukke traditionelle soveværelse @homeonportsmouth er brugt!

    De fandt møbler med gode knogler via genbrugsbutikker, gårdsalg, eBay og Facebook Marketplace. Så fik hvert stykke et ansigtsløft. Natbordene blev pudset, sengen malet og den engelske lænestol ombetrukket. Dette værelse beviser, at du kan skabe en smukt soveværelse uden at købe nyt.

    9/15

    Hyggeligt og farverigt soveværelseHøflighed @thehousethatdiybuilt/Instagram

    Hyggeligt og farverigt

    Selvom vi elsker et roligt og neutralt soveværelse, har du nogle gange brug for en stor dosis farve!

    Dette soveværelse af @thehousethatdiybuilt byder på lag af farverigt sengetøj og sjove træaccenter, herunder en træplanke sengegavl der strækker sig til loftet. Træplankerne er malet i en rig mørkegrøn og giver et omdrejningspunkt, der er uventet, men alligevel smukt.

    10/15

    Moody sort soveværelseHøflighed @chelseaveurinkdesign/Instagram

    Moody Black

    Vær ikke bange for at blive mørk - virkelig mørk. En sort panelvæg, som den i dette soveværelse af @chelseaveurinkdesign, skaber dimension og får et almindeligt soveværelse til at føles tilpasset.

    Udlign den mørke farve med hvidt sengetøj og lyse møbler. Bonuspoint for flydende natbord, ekstra point, hvis det er en DIY flydende natbord, en smart pladsbesparende!

    11/15

    OvergangsværelseHøflighed @ellisandhale/Instagram

    Overgangsbestemt

    Hvis du kan lide traditionelt design, men er tiltrukket af rene linjer, vil du kunne lide det overgangsindretning. Dette soveværelse af @ellisandhale er det perfekte eksempel på blandingen mellem traditionel og moderne. Tidløse silhuetter, neutrale farver og trendy tilbehør arbejder sammen om at skabe dette tiltalende look, som du helt sikkert vil nyde i mange år fremover.

    12/15

    Lyst og mørkt soveværelseHøflighed @thesundrenchedbungalow/Instagram

    Lys og Mørke

    Mørkegrå eller blå er en fantastisk valg af vægfarve hvis du vil have et humørfyldt soveværelse uden sortens skarphed. Mørke nuancer, der ikke er helt sorte, giver et blødere look, der passer godt sammen med lyse farver, som i dette soveværelse af @thesundrenchedbungalow. Det rødlige lyserøde sengetøj og den lysegrå sengegavl popper op mod de mørke vægge.

    13/15

    Sofistikeret Escape BedroomHøflighed @redcurvedesign/Instagram

    Sofistikeret flugt

    Det uberørte møbler fra midten af ​​århundredet og sofistikeret farvepalet i dette soveværelse af @redcurvedesign få det til at føles som et femstjernet hotel!

    Hvis der er plads, så inkorporer et opholdsområde i dit soveværelse som en afslappende forkælelse. Alt du skal bruge er et par matchende stole og en lille kaffebord. Lange stole og et glasbord, som vist her, hjælper med at holde soveværelset lyst og luftigt.

    14/15

    Udsat mursten soveværelseHøflighed @margogardnerdesign/Instagram

    Udsat mursten

    Vi falder i svime over fritlagt murstensvæg i dette hyggelige soveværelse ved @margogardnerdesign. Hvis du ikke er så heldig at have en murstensvæg i dit soveværelse, så lav en DIY-version med disse murstensfinerpaneler. De mørke gardiner trækker øjet op og får rummet til at føles højere, mens det lyse sengetøj og tæppe holder rummet lyst og friskt.

    15/15

    Pop Of Burgundy SoveværelseHøflighed @vivianbaylesdesigns/Instagram

    Pop af Bourgogne

    De dybe røde er på vej tilbage. Tænk bordeaux, Merlot og hindbær.

    Hvis røde vægge virker for meget, skal du blot tilføje en kop af din yndlings fed rød med tilbehør. De punchy røde accenter i dette hvide soveværelse @vivianbaylesdesigns tage hele rummet til næste niveau. Hvem kendte bordeaux lysarmaturer kunne se så godt ud?

    Erica Young
    Erica Young

    Erica Young er freelanceskribent og indholdsskaber, med speciale i hjemmet og livsstilsartikler. Hun elsker at skrive om boligindretning, organisation, relationer og popkultur. Hun har en bachelorgrad i journalistik og massekommunikation fra Arizona State University, Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication.

instagram viewer anon