Do It Yourself
  • Jeg prøvede et smart brusehoved og opgraderede min bruser fuldstændigt

    click fraud protection

    Hai Smart Showerhead er et moderne bud på et badeværelsesbehov. Men ændrer det måden, vi bader på? Vores tekniske redaktør satte det på prøve.

    Hvis du stadig manuelt justerer din bruser temperatur og tryk hver morgen, vi har gode nyheder: Fremtiden er her. Det er tid til at bringe din brusehoved ind i det 21. århundrede.

    Det Hai Smart brusehoved afhjælper problemet med konstant at justere dine bruseindstillinger. Den bruger smart teknologi til at give en spa-lignende oplevelse og forvandle et almindeligt badeværelse til en veritabel helligdom for egenomsorg, mens den sporer energi- og vandforbrug.

    Men er det de ekstra penge værd? Som teknisk redaktør og bruseentusiast slog jeg til for at skrive en anmeldelse af Hai Showerhead. Her er hvad jeg lærte.

    Hvad er et smart brusehoved?

    Hai Showerhead hævder at være en erstatning for det typiske brusehoved, der fulgte med dit badeværelse, uanset om du lejer en lejlighed eller ejer et hus. Det er et miljøvenligt bruseapparat (især hvis du vælger 1,8 gallon i minuttet i stedet for 2,5 gallon i minuttet), der er ekstremt nemt at installere. Den er drevet af Bluetooth og fyldt med måder at tilpasse dit brusebad til dine specifikke præferencer.

    Da jeg første gang pakkede brusehovedet ud, stødte jeg på den slags ren minimalisme, som Hai-hjemmesiden og -mærket er kendt for. Brusehovedet var pænt præsenteret bag to papklapper og så meget anderledes ud end brusehoveder Jeg brugte før.

    Ifølge Hai udligner brusehovedet sit kulstof i løbet af sin levetid, hvilket hjælper dig med at bruge mindre vand. Appen sporer dit vand- og energiforbrug, så du kan se, hvornår du skal skære ned på lange, varme brusere. Men at forblive grøn er virkelig op til dig.

    Takket være brugerdefinerede LED-alarmer giver det smarte brusehoved dig besked, når vandet når den ønskede temperatur, og holder styr på regelmæssig brug. Slut med at stå ved siden af ​​et løbende brusebad og stikke hånden under sprayen med få sekunders mellemrum.

    Det giver mere dækning end det gennemsnitlige brusehoved og inkluderer en spraycontroller-skyder til at justere den måde, vandet falder på din krop. Den har også en holdbar ramme i rustfrit stål og en slank, glat slange uden riller, hvilket gør det nemmere at rengøre.

    Jeg modtog måneskyggen, en skarp hvid farve, i WaterSense 1,8 gallon per minut flow mulighed for at spare mere vand. Det var nemt at fjerne fra sin utilitaristiske emballage og komme til den gode del - at tage et brusebad.

    Installation af Hai Smart Showerhead

    Da jeg lavede min Hai Smart Showerhead-anmeldelse, forsøgte den at bruge den, som jeg typisk bader. Under min en-måneds test rekrutterede jeg også min forlovedes mening. Han er ekstremt kræsen med hensyn til vandtemperatur, vandgennemstrømning og brugervenlighed ved brusebad, endnu mere end jeg er. Han er normalt den foretrukne person til alt, hvad der vedrører vedligeholdelse af badeværelset, som at opsætte vores bidet.

    Men for at teste det smarte brusehoved besluttede jeg at tage en tur og se, om det virkelig er så nemt, som emballagen og instruktionerne antydede.

    Jeg er glad for at kunne rapportere, at opsætningen var utrolig enkel, især da jeg har udskiftet et originalt brusehoved før. Da jeg først flyttede ind i min lejlighed, måtte det forfaldne brusehoved væk, og det var et mareridt at fjerne og tilføje det nye armatur.

    Til sammenligning var det en leg at installere Hai. Det krævede stort set ingen værktøjer, som lovet. Det var oppe at køre på cirka 20 minutter, inklusive app-opsætningen. Og når det var gjort, var det tid til en test køre bruser.

    Alt om at teste Hai Smart Showerhead

    Da dette er smart teknologi, kræver det en app at betjene. Jeg brugte appen til at indstille en daglig brusetemperatur på 95 grader. Vi har en lille vandvarmer og typisk spildevand, der måler temperaturen. Dette gælder især om vinteren, når det er ren tortur at hoppe i et lunkent brusebad.

    Appen var latterligt nem at bruge og relativt idiotsikker. Den holder styr på de data, du gemmer, f.eks. dit vandforbrug.

    At træde ind i det perfekte temperaturbruser var som at gå ind i en dampende sauna. Det var tydeligt, at det nye brusehoved havde meget mere at tilbyde end det, jeg havde brugt.

    At stå under den perfekte temperatur af vand med en blid (eller stærkere) strøm og jetflyene fik mig til at føle, at jeg var på et hotel eller et feriested. Brusehovedets smukke hvide tilføjede til den æstetiske faktor. Jeg elskede hvert øjeblik af at stå under sådan en luksusstrøm af vand.

    Min eneste reelle bekymring med Hai Smart Showerhead opstod fra vanskeligheden ved at vride slangen sammenlignet med det tredjeparts brusehoved, jeg installerede for otte år siden. Der var ingen måde, jeg ville gå uden et håndholdt brusehoved.

    Jeg fandt også ud af, at selvom jeg satte pris på det bredere område, som Hai tilbød, kunne jeg ikke lide det så meget med den håndholdte mulighed og foretrak den tyndere strøm og præcision fra mit ældre brusehoved. Begge var dog små bekymringer, fordi Hai's plusser langt opvejede disse mindre problemer.

    Fordele:

    • Nem at installere og bruge inden for 20 minutter;
    • Attraktivt design ser smart ud;
    • App-kontrollerede indstillinger for temperatur- og vandforbrugssporing;
    • Giver dig besked, når dit brusebad er klar;
    • Nem at rengøre efter brug;
    • Luksuriøse, spa-lignende jetfly.

    Ulemper:

    • Dyrere end et almindeligt brusehoved;
    • Skal have en smartphone for at bruge appen;
    • Slangen kan blive uhåndterlig som håndholdt brusertilbehør.

    Endelig dom om Hai Smart Showerhead

    Hai Smart Showerhead forvandlet til mit brusebad. Det reducerede ventetiden for bruseren og begyndte at gøre personlig tid på badeværelset meget mere afslappende. Jeg vil absolut regne det som en af ​​de bedste smarte hjemmeenheder Jeg har tilføjet min samling gennem årene, og det inkluderer stemmeassistenter og videodørklokker.

    På trods af et par mangler, kommer Hai Smart Showerhead med min højeste anbefaling, især hvis du har haft det med det kedelige, trætte gamle brusehoved, du fik, da du først flyttede ind. Uanset om du er miljøbevidst og ønsker at gøre en forskel i dit vandforbrugsfodaftryk, eller du bare ønsker at ændre brusebad fra noget, du frygter til noget, du nyder, passer Hai Smart Showerhead til regning.

    Du kan endda beslutte dig for at parre den med andre smarte hjem-gadgets for at gøre dette til en must-have-del af dit smarte hjem-setup. Jeg kan forestille mig en rutine, hvor du får bruseren op på temperatur, tænder dine yndlingssange med en smart assistent og indstil termostaten derefter, så du ikke fryser, når du kommer ud af bruser.

    Hvor kan man købe Hai Smart Showerhead

    Hai Charcoal Smart Brusehovedvia købmand

    Klar til at opgradere din bruseoplevelse? Du kan købe Hai Smart Showerhead via den officielle Hai hjemmeside til $249,99. Den fås også til samme pris på Bed Bath & Beyond. Vælg mellem seks farver: trækul, måne, surf, persimmon, citron og rosenkvarts.

    Hvis du ønsker at spare på vandet, skal du vælge den almindelige flowmodel eller Water Sense-muligheden. Førstnævnte tillader 2,5 gallons vand i minuttet til dit brusebad, og sidstnævnte 1,8 gallons.

    Og som det viste sig, blev det hurtigt en af ​​de bedste smarte brusere Jeg har nogensinde haft fornøjelsen af ​​at tage. Det er absolut deroppe som et af de bedste brusehoveder. Vi virkelig er lever i fremtiden.

    Køb nu

    Vil du have flere tilbud og produktvalg sendt direkte til din indbakke? Tilmeld dig Nyhedsbrevet Stuff We Love.

    Populære videoer

    Brittany Vincent
    Brittany Vincent

    Som Tech Editor hos Family Handyman er Brittany en ekspert i smartenheder, spillekonsoller og hjemmeteknologi med 14 års erfaring i branchen. Hun har puslet med teknologi, siden hun var en ung pige, der byggede pc'er sammen med sin far.

instagram viewer anon