Do It Yourself

Не пропускайте разпродажбите на тези президенти за продукти за вашия дом

  • Не пропускайте разпродажбите на тези президенти за продукти за вашия дом

    click fraud protection

    У домаТемиДекор

    Рейчъл БругамРейчъл БругамАктуализирано: март. 20, 2019
    • Facebook
    • Флипборд
    • Twitter
    • Pinterest
    • електронна поща

    Ако търсите оферти за артикули за вашия дом този уикенд на Деня на президента, имате късмет! От уреди до матраци, домашен декор до боя, има много оферти. Ето един поглед към продажбите на известни търговци на дребно, които няма да искате да пропуснете.

    2/12

    момиче l i g h t p o e t/Shutterstock

    Мебели Ашли

    На пазара за нов диван, маса за хранене или мебели за спалня? Мебели Ашли ще предложи дълбоки отстъпки за целия ви дом, включително мебели за вашия домашен офис, трапезария, хол и спалня по време на разпродажбата им за Деня на президента. Тези 14 идеи за домашен декор в традиционен стил са все още готини!

    5/12

    възглавници Pamela Au/Shutterstock

    Joss & Main

    Пазарувайте онлайн за всяка стая по време Joss & Main’s Продажба на Деня на президента. Ще спестите допълнителни 20 % с кода „SCORE“. Продължете напред и се похарчете за декоративни елементи като възглавници с акцент, стенописи и килими, а също и мебели, аксесоари за баня и спално бельо. Ето най-лесния начин да окачите привлекателна стена на галерията.

    12/12

    WayfairCasimiro PT/Shutterstock

    Wayfair

    Ще откриете огромни намаления Wayfair, включително до 70 процента от килимите, по време на разпродажбата им за Деня на президента. Онлайн търговецът на дребно също ще предлага сделки за мебели за спалня, спално бельо, декор и съхранение. Проверете това очарователна масичка за кафе за вашия хол. Купете масичката за кафе на Wayfair сега.

    Тези 15 мебели от висок клас ще ви спестят тонове пари.

instagram viewer anon