Do It Yourself
  • Hva du bør vite om oppvarmede hundesenger

    click fraud protection

    Oppvarmede hundesenger høres koselige ut, men er en av disse sengene riktig for hunden din? La oss finne det ut.

    I dag er kjæledyrene våre mer som familiemedlemmer enn noen gang. Som et resultat er vi villige til å bruke mer på dem – spesielt på ting som gjør livet deres bedre. Som det viser seg, kan varme senger være svært fordelaktige for eldre hunder og hunder med leddgikt. Det gjør oppvarmede hundesenger spesielt "varme" varer i kjæledyrforeldres handlekurver.

    Her er noe du bør vite om oppvarmede hundesenger og hvordan velge den beste sengen for hunden din.

    På denne siden

    Hvordan fungerer oppvarmede hundesenger?

    Oppvarmede hundesenger bruker strøm til å drive et internt varmeelement. Dette elementet kan være en varmepute eller spole som er innebygd eller avtakbar. Fordi sengene er designet for kjæledyr, varmes de enten automatisk opp til en optimal temperatur eller kan justeres innenfor et trygt temperaturområde for hunden din.

    Oppvarmede hundesenger er ideelle for hunder som trenger ekstra varme. Det inkluderer hunder med leddgikt og leddsmerter og de med kort pels som lever i kaldere klima. Sjekk alltid med veterinæren din før du bruker en oppvarmet seng.

    Typer oppvarmede hundesenger

    Du har noen få alternativer å velge mellom. Noen har justerbare temperaturkontroller eller automatiske avstengningsfunksjoner for sikkerhet, og noen er laget med skjøtevennlig skum eller materialer som er trygge for utendørs bruk.

    Hundesenger kommer i tre stiler:

    • Bolster senger. Disse har hevede, polstrede vegger på tre sider og en polstret bunn som huser varmeelementet. Oppvarmede støttesenger er designet for innendørs bruk, og det er begrensede alternativer tilgjengelig for store og ekstra store hunder.
    • Matter og pads. Oppvarmede matter og puter er et flott alternativ for å gi hunder en varm, flat overflate å ligge på, og de er også enkle å transportere og oppbevare. Disse sengene kommer i et bredt spekter av størrelser og priser for å passe forskjellige budsjetter og hunder.
    • Utendørs oppvarmede senger. Utendørs oppvarmede hundesenger er vanligvis tilgjengelige i matte- eller putestiler og senger er designet for å være vanntette og værbestandige.

    Tyggebestandige snorer er nødvendige for enhver oppvarmet hundeseng. En avtagbar, lett å rengjøre cover er også en nyttig funksjon.

    Bør oppvarmede hundesenger stå på hele natten?

    Oppvarmede hundesenger som bare varmes opp når hunden din ligger på dem, er designet for å holde seg tilkoblet. Imidlertid anbefales det generelt at du kobler fra andre typer oppvarmede hundesenger over natten (med mindre de har en automatisk avstengning funksjon.) Når du handler etter og setter opp en oppvarmet hundeseng, er det viktig å følge produsentens instruksjoner forsiktig. Vær spesielt oppmerksom på anbefalte brukstider eller temperaturinnstillinger.

    Merk: Når du bruker en oppvarmet hundeseng, sjekk temperaturen ofte. Hvis sengen føles for varm på håndflaten din, er den sannsynligvis for varm for hunden din. Hvis du har spørsmål om hvor lenge og hvor ofte hunden din kan bruke en oppvarmet seng, snakk med veterinæren din.

    Er oppvarmede hundesenger trygge?

    Oppvarmede hundesenger er trygge når de kjøpes fra anerkjente selskaper og brukes som anvist. For å fastslå et selskaps omdømme, se etter positive kundeanmeldelser og gjennomsiktig produkt- og produksjonsinformasjon. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående et produkt, bør selskapet være tilgjengelig for å gi svar.

    For å sikre kjæledyrsikkerhet, må produkter som oppvarmede hundesenger følge myndighetenes sikkerhetsstandarder og forskrifter. De Consumer Product Safety Commission (CPSC) kan tilbakekalle eller forby usikre produkter. De gjorde dette i 2012 med Innendørs kjæledyroppvarming Comfort Pad Matts på grunn av dårlig kabling og konstruksjon.

    Videre har Food and Drug Administration (FDA) overvåker legitimiteten til medisinsk-baserte markedsføringspåstander. Dette betyr at hvis en hundeseng hevder å lindre leddgikt, må produsenten fremlegge bevis for å støtte påstanden. Til slutt, den Environmental Protection Agency (EPA) begrenser bruken av visse kjemikalier i kjæledyrprodukter, inkludert kjæledyrsenger. Regulerte produkter må oppfylle EPAs standarder, og det er ulovlig å selge kjæledyrprodukter som ikke oppfyller dem.

    Alternativer for oppvarmet hundeseng

    Hvis du heller vil ha en ledningsfri måte å varme hunden din på, bør du vurdere disse alternativene:

    • Hundetepper: Myke, varme tepper kan gi et koselig sted for hunden din. Tepper laget spesielt for kjæledyr, som denne fra Furhaven, har mykt fuskepelsstoff og en vanntett fløyelsoverflate.
    • Selvvarmende eller termiske hundesenger. Disse sengene bruker ikke ekstern oppvarming for å holde hunden din varm. I stedet er de laget med materialer som fanger og reflekterer hundens kroppsvarme. De er ikke alltid like varme som oppvarmede hundesenger, men de er vanligvis budsjettvennlige og trygge for valper eller hunder som liker å tygge.
    • Isolerte og oppvarmede hundehus: Hvis hunden din tilbringer mye tid ute, en isolert el oppvarmet hundehus kan gi et lunt, varmt sted. Se etter hundehus laget med vanntette materialer, isolasjon for helårsbruk og et interiør som er stort nok til at hunden din kan reise seg og snu seg rundt.
    • Gensere eller jakker: Noen hunder blir lett kalde, spesielt hvis de er små eller har kort pels. Du kan holde dem varme med høyre utstyr for kaldt vær. For kalde utendørsturer, en jakke som Hurtta Expedition Dog Parka kan hjelpe. For mildere vær eller inne er en genser ofte nok.
    • Mikrobølgeovner: Hvis du leter etter en trådløs oppvarmet seng, bør du vurdere varmeputer som kan brukes i mikrobølgeovn. Alternativer som K&H Kjæledyrsengevarmer for mikrobølgeovn er designet for å plasseres i enhver kjæledyrseng.
    • Varme vannflasker: For et billig DIY-alternativ kan vannflasker fylt med varmt vann holde hunden din toasty.

    Beste oppvarmede hundesenger

    Disse hundesengene er bemerkelsesverdige og høyt rangerte.

    Beste innendørs oppvarmet hundeseng

    De K&H Thermo-Snuggly Sleeper tilbyr komfort, varme og sikkerhet. Denne sengen i bolsterstil har en myk bunn og vegger, en kroppsaktivert termostat som varmer opp til en optimal temperatur og en sklisikker bunn for å hindre at den glir på tregulv. Den salviegrønne sengen kommer i store og mellomstore. Det er den beste innendørssengen fordi varmeputen med lav effekt er avtagbar, noe som betyr at sengen kan kastes i vask og brukes hele året.

    Beste utendørs oppvarmet hundeseng

    Et annet alternativ fra K&H Pet Products, innendørs-utendørs Lectro-Soft oppvarmet kjæledyrseng har de beste sikkerhetsfunksjonene vi har sett og tilbyr ortopedisk støtte. Den har en solid 5-fots stålinnpakket ledning, en vannavstøtende pute og et mykt fleecetrekk som kan tas av og maskinvaskes. I likhet med vår ekstraseng, er den også aktivert for kroppsvekt, så den slår seg bare på når den er i bruk. Den terapeutiske skumsengen kommer i små, mellomstore og store.

    Beste budsjett oppvarmet hundeseng

    Tilgjengelig i fire størrelser fra small (18-in. x 16-tommer) til ekstra stor (47-tommer. x 28-tommer), er dette det beste kjøpet vi har funnet for hunder i alle størrelser. De Toozey oppvarmingsmatte for kjæledyr er et rimelig alternativ for oppvarmet seng. Den tilbyr seks temperaturinnstillinger mellom 86 og 131 grader, mens de fleste kjæledyrsenger bare gir én. Den ultramyke, maskinvaskbare sengen er timerstyrt, slik at du kan bestemme hvor lenge den oppvarmede sengen skal stå på.

    Janelle Leeson
    Janelle Leeson

    Janelle Leeson er en frilansskribent som raskt sprer seg over sidene til kjæledyrpublikasjoner. Hun har vunnet tre fortreffelighetssertifikater fra Cat Writers' Association, og hennes tekst er å finne på Daily Paws, The Dog People av Rover, Fetch by The Dodo, Cuteness og andre. Janelle skriver ikke bare om kjæledyr, hun dedikerer fritiden sin til de lokale krisesentrene gå til Portland kattevakt, og håper du sier hei hvis du støter på Janelle og eventyrkattene hennes på sti.

instagram viewer anon