Do It Yourself
  • Hvordan lage din egen sølvtøyskufforganisator

    click fraud protection

    Prøver du å organisere redskapsskuffen på kjøkkenet ditt? Du kan kjøpe et brett for å holde alt, men sjansen er stor for at den blir for stor eller for liten. Her er en bedre idé: Bygg en tilpasset skufforganisering for å passe til redskapene dine og skuffen din.

    Trinn 1

    Del skuffen

    bordsag, riv to stykker 1/2-tommers kryssfiner slik at de er en tomme kortere enn høyden på skuffen. Kutt en til lengde for å passe dybden på skuffen, og de andre seks tommer kortere enn bredden. Fest dem sammen med 1-1/2-tommers trimmeskruer for å danne en T-form. Plasser deretter T-formen inne i skuffen og fest den på plass gjennom siden og bak.

    Egendefinert skuff 1 Fhm Sølvvareskuff Organizer 02Familien Handyman

    Steg 2

    Lag oppbevaringsrom

    Lag rommene med avstandsstykker og skillevegger. For hvert rom, fest identiske 1/4-tommers kryssfineravstandsstykker til skuffen og skilleveggen med 1/2-tommers treskruer. Klipp og monter deretter en skillevegg fra 1/4-tommers kryssfiner som sitter mot dem. Hold skilleveggen på plass med et annet sett avstandsstykker.

    Egendefinert skuff 2 Fhm Sølvvareskuff Organizer 03Familien Handyman

    Trinn 3

    Fyll seksjonene og tilpass

    Fortsett å legge til avstandsstykker og skillevegger for å fylle begge deler av skuffen. For å lage et bredere rom, kutt avstandsstykkene for det rommet lengre. Hold den lange delen udelt for å lagre langhåndtert treskjeer, slikkepotter og visper. Tilpass resten av rommene for å passe til spesifikke redskaper.

    Egendefinert skuff 3 Fhm sølvtøyskufforganisering 04Familien Handyman

instagram viewer anon