Do It Yourself

Najlepších 8 dôvodov, prečo štýl farmy stratil kúzlo

  • Najlepších 8 dôvodov, prečo štýl farmy stratil kúzlo

    click fraud protection

    DomovTémyDekor

    Rachel BroughamRachel BroughamAktualizované: Mar. 20, 2019
    • Facebook
    • Flipboard
    • Twitter
    • Pinterest
    • E -mail

    Výzdoba v štýle statku si v posledných rokoch získala obľubu, čiastočne aj vďaka hviezdam HGTV Chipovi a Joanne Gainesovým. Tento štýl však nie je pre každého. Tu je osem dôvodov, prečo výzdoba farmy stráca svoje kúzlo.

    1/8

    farbaEfetova Anna/Shutterstock

    Farby farby

    Farmársky štýl prospieva bielym a svetlejším odtieňom modrej a zelenej, napriek tomu je tu výrazná farba. Farba roka spoločnosti Pantone je ultrafialová, ktorý v kombinácii s dekoráciou farmy môže pôsobiť nevkusne. Zbavte sa svetlých odtieňov, aby svetlé farby zostali v trende. Toto sú najlepšie farby laku na rok 2018.

    2/8

    akcentovaná stena s vysokým leskomFoto: s láskavým dovolením Teresy Odlandovej

    Akcentačné steny

    Akcentové steny sú stále obľúbené, ale prízvuk z lodného dreva alebo stodoly, ktorý sa často vyskytuje v štýle farmy, nie je vždy ľahké stiahnuť. Na obnovenú akcentovú stenu namiesto toho použite výraznú farbu farby alebo textúrovanú tapetu. Tu je 15 úžasných nápadov s akcentovanou stenou, ktoré môžete urobiť.

    3/8

    kresloStockLite/Shutterstock

    Je to náročné na čas

    Zvlášť ak máte obmedzený rozpočet, nájdenie správnych kusov nábytku pre výzdobu v štýle farmy vyžaduje čas. Navyše to môže byť extrémne časovo náročné, ak musíte nábytok dolaďovať, aby vyzeral ošarpane elegantne. Máte nejaký čas? Postupujte podľa tohto sprievodcu, aby starý nábytok vyzeral ako nový.

    6/8

    kuchyňaSvetlana Lukienko/Shutterstock

    Môže to vyzerať lacno

    Štýl farmy nie je vždy ľahké získať. Keď si do svojho domu prinesiete staršie položky a zaradíte ich do svojho interiéru, môže to vyzerať lacno, ak sa to neurobí správne. Držte sa jedného alebo dvoch historických kúskov, aby neboli prehnané a strapaté. Týchto 10 rád, ako ušetriť peniaze, nie vždy funguje.

    7/8

    posteľPhotographee.eu/Shutterstock

    Môže to byť nezdravé

    Niektoré obľúbené štýly dekorov môžu poškodiť vaše zdravie. Paletové drevo, často používané na kutilské projekty a nachádzajúce sa v mnohých schémach zdobenia statkov, môže obsahovať škodlivé chemikálie, hmyz a vtáčí trus. Tu je 10 vecí, ktoré by ste s paletami nemali robiť.

    8/8

    policazjednotené fotografické štúdio/Shutterstock

    Je to obmedzujúce

    Výzdoba statku má jednu vec: výzdobu statku. Miešanie štýlu farmy s moderným, súčasným alebo priemyselným nebude mať dobrý vzhľad. Namiesto toho, aby ste chodili na všetky farmy, držte sa jedného alebo dvoch rustikálnych kúskov, ktoré je možné použiť s inými štýlmi zdobenia. Tu je 20 jednoduchých spôsobov, ako pridať štýl farmy do akéhokoľvek domu bez toho, aby ste museli ísť cez palubu.

instagram viewer anon