Do It Yourself
  • Genius seng ideer for små rom

    click fraud protection

    4/10

    FH15DJA_554_50_239-Lede murphy sengFamilie Handyman

    Murphy seng med bokhylle

    Du kan bygge en Murphy -seng med en bokhylle! Denne designfunksjonen har uttrekkbare nattbord på begge sider av sengen, sammen med innebygde nattlys. Her er de fullstendige instruksjonene for dette DIY murphy seng med bokhylle.

    6/10

    Seng via amazon.com

    Tomannsrom med futon

    Et godt alternativ for små leiligheter eller de som mangler et tradisjonelt gjesterom, dette enkeltseng med futon sparer verdifull gulvplass. Futonen brettes ut til størrelsen på en dobbeltseng. “Jeg kjøpte denne sengen til guttene mine på 16 og 19 år som fortsatt må dele rom. Hele størrelsen på bunnen var stor nok til at min 6’4 -sønn kunne spre seg litt. Han kan ha den større størrelsen uten at den og en annen seng side om side tar opp hele rommet, sier en kjøper. Denne enkle oppbevaringsideen under sengen gjør ubenyttet plass til ekstra soverom.

    Kjøp den nå på Amazon.

    7/10

    Daybed via amazon.com

    Dobbel dagseng

    Perfekt for et lite barnerom for å hjelpe til med overnattinger eller den uventede overnattingsgjesten, dette

    dobbel dagseng har en uttrekkbar seng under. Den plassbesparende designen er enkel å sette sammen. "Kjøpte dette for barnas hangout -rom for å tjene som sofa og seng for overnattinger," sa en kjøper og la til, "With noen fine laken som dekker madrassene og noen vakre puter, det er et attraktivt, men funksjonelt møbel stykke." Spar plass med disse 14 kule køyesengene du kan kjøpe.

    Kjøp den nå på Amazon.

    8/10

    Skjult seng bak bokhylleFoto: Hilsen av Brandon Dempster

    Forsvinner seng med bokhylle

    Her er en sengside for et lite rom: Lag en seng som forsvinner med en bokhylle. EN Familie Handyman leser bygde denne sengen som glir inn på det uferdige loftet på den andre siden av veggen. "Mens jeg tenkte på en Murphy -seng, hadde jeg et eureka -øyeblikk: Hvorfor ikke bruke den bortkastede plassen på den andre siden av veggen?"

    Sjekk denne forsvinnende sengen og bokhyllen.

instagram viewer anon