Do It Yourself
  • Ting vi elsker: rørleggernøkler

    click fraud protection

    1/5

    Det er alltid fascinerende når selskaper oppfinner grunnleggende verktøy. I dag har vi tre nye skiftenøkler som ville være et godt tillegg til en rørleggeres verktøypose. Se Marty Dyck gjennomgang av disse verktøyene i denne videoen, så les videre for ytterligere detaljer og for å finne ut hvor du kan kjøpe dem.

    2/5

    familie håndverker

    Crescent selvjusterende pipenøkkel

    Den fjærbelastede hodedesignen av denne nye halvmånenøkkelen griper tak i rør og fester med rask ratcheting -virkning. Ikke mer justering pipenøkkelen din for å få et bedre grep om ting. Hurtiggreps- og utløsningsfunksjonen til denne skiftenøkkelen gir enkel enhåndsbruk. Andre bemerkede funksjoner er:

    • En 5/8- til 1-1/2 tommer. kapasitet;
    • En vinklet tanndesign for bedre gripekraft;
    • Ideell for alle typer rør, inkludert PVC, samt muttere, bolter og koblinger

    Den ekstra slanke profilen til denne skiftenøkkelen gjør det mye lettere å nå de vanskelige stedene. Du kommer definitivt til å strekke til den lille old school -skiftenøkkelen eller kanallåstangen mye mindre med denne halvmånenøkkelen i verktøyposen.

    Handle nå

    3/5

    familie håndverker

    Milwaukee Aluminium offset rørnøkkel

    Rørnøkler i aluminium har vært på stedet en stund. Det er fantastisk å plukke opp en og kjenne vektforskjellen sammenlignet med en stålrørnøkkel. Denne forskyvde pipenøkkelen fra Milwaukee tar dyden til en aluminiumsnøkkel til et nytt nivå. Kjeveåpningen er parallell med håndtaket, noe som gir deg langt mer innflytelse og lar deg enkelt knekke de vanskeligste forbindelsene. Andre verdige aspekter inkluderer:

    •  En ergonomisk håndtakdesign som forhindrer tretthet og sklipning;
    •  En to-tommers kjevekapasitet;
    •  Tilgjengelig i 14-tommer, 18-tommer. og 24 tommer. modeller.

    Hodet på denne skiftenøkkelen er smalere enn den vanlige pipenøkkelen, noe som igjen gjør det enkelt for de trange eller rare plassene. Dens offset -design er også flott for overheadrør. Lett og svært dreiemomenteffektiv, denne nye skiftenøkkelstilen kan bli den nye standarden for rørnøkler.

    Handle nå

    4/5

    rigid.com

    Rigid EZ Change Faucet Tool

    Dette lette og kompakte verktøyet håndterer de fleste vanskelige oppgavene til a kran installasjon og vil til og med erstatte den tradisjonelle vaskenøkkelen din. Den fungerer med avstengningsventiler, tilførselsventiler, servantmuttere og silkurver. Andre funksjoner inkluderer:

    • Et åpent spor for plassering over forsyningslinjer;
    • Den sekssidige innsatsen som fungerer med de vanligste nøttene;
    • Den sylindriske innsatsen har 5/8-in. dyp brønnuttak for vanlige kranutforminger;
    • Forsterket aluminiumshus med et behagelig grep som fungerer godt for festemidler som er vanskelig å bryte.

    Hvis du vil lette verktøyet for din neste kraninstallasjon, dette geniale Rigid kranverktøyet er veien å gå. Det virker gimmicky i begynnelsen. Men når du får tak i de forskjellige programmene dine, er det vel verdt den 20 dollar regningen det vil koste deg.

    Handle nå

    5/5

    Om Marty Dyck

    Marty er en profesjonell trearbeider og eier av Bra fra tre, en tilpasset trebearbeidingsbutikk i Stillwater, Minn. Marty spesialiserer seg på unike vintage låvedører, tilpassede skateboards og andre innovative treprodukter, og håper å alltid bygge stykket som alle snakker om. Klikk på koblingene nedenfor for å lære mer om Marty.

    • Verksted
    • Instagram
    • Facebook
    • Etsy Shop
    Bill Bergmann
    Bill Bergmann

    "Bungalow" Bill Bergmann er assosiert redaktør i Family Handyman. Han har vært en lisensiert entreprenør/byggherre i mer enn 20 år. For ham er det ikke noe bedre enn å ta ut noen vegger for å gjøre folk lykkeligere i hjemmene sine.

instagram viewer anon