Do It Yourself
  • 5 DIY Pool Floaties hunden din vil elske

    click fraud protection

    1/5

    Crafty Water Raft bassengnudelhundFamilie Handyman

    Crafty Dog Raft

    Denne enkle DIY -bassengflåten for hunden din er en morsom vannflåte som ikke tømmes. For å gjøre det trenger du fem store bassengnudler (4-1/2-tommers diameter), 2 mellomstore nudler (2-1/4-tommers diameter), 6 fot 1/2-tommers PVC-rør og 36 fot nylonsnor. Her er enda flere poolnudelhacks som vil forbedre livet ditt.

    2/5

    bassengRummy's Beach Club

    Floatie Runway

    Rummy's Beach Club i Spring, Texas er kanskje ikke spesialisert på DIY -hundeflytninger, men selskapet, som tilbyr privat svømming for deg og hunden din, vet sikkert hvordan man gjør en hel flytende rullebane! Overlappende flytende matter i bassengene, fra den ene lengden av bassenget til den andre, er en fin måte å ha det moro med hunden din.

    Hvis du liker DIYing for hunden din, kan du like disse 14 yndige DIY -hundesengene.

    3/5

    hundAmy Dearborn

    Stacked Pool Entry Mats

    "Vi har prøvd mange bassengramper, men dette fungerer best," forklarer Amy Dearborn, når det gjelder YouTube -videoen hennes som viser frem hennes DIY pool floatie hack for valpen hennes. “Kommer til å legge til noen flere floaties for å øke oppdriften. Aleah elsker det åpenbart, ettersom hun ikke ventet ett minutt på å teste det (vi hadde ikke forventet det!). ” 

    Hvis du kan stole på at valpen din ikke skal poppe din floatie, ta dem ombord på disse 11 vanvittig kule strandoppblåsbare.

    4/5

    Plast flaskeThe Daily Waster

    Plastflaske Dog Floatie

    Trenger den lille valpen din noen svømmere? Dette er en billig floatie hack som vil holde valpen din trygg og glad. Du trenger flere store, tomme plastflasker. Bind et stykke plast rundt dem mange ganger mange steder, og bind deretter flaskene forsiktig til hundens sider. Bare vær forsiktig at strengen ikke er for stram! Og som med alle disse bassengalternativene, vil du sørge for at du overvåker din furrige venn mens de er i bassenget. Apropos sikkerhet, her er 17 tips for omsorg og sikkerhet for kjæledyr.

    5/5

    bassengFaith The Golden

    Kiddie Pool Floatie

    Barna dine kan være for store til barnebassenget, men det betyr ikke at du ikke kan bruke den for valpen din! Kast den i bassenget og hjelp hunden din forsiktig inn. De vil forbli våte mens de flyter, ingen hundepadling er nødvendig! YouTube -brukeren Faith The Golden beviser at ideen fungerer svimlende. Din kjærlighet til gjør -det -selv -hunde kan lokke deg til å bygge dette klassiske hundehuset.

instagram viewer anon