Do It Yourself

Tips for å holde deg trygg på arbeidsplasser

  • Tips for å holde deg trygg på arbeidsplasser

    click fraud protection

    1/13

    Sikkerhet på arbeidsplassen
    Shutterstock

    Sikkerhetstips på arbeidsplassen

    Byggeplasser er iboende farlige. Hver gang du samler stort kraftutstyr, skarpe verktøy og mange arbeidere på nært hold, vil ulykker skje. Det betyr ikke at de ikke kan forhindres. Her er noen sikkerhetstips for å sikre at du gjør det trygt hjemme hver kveld med alle sifrene intakte.

    2/13

    Pause tid
    Familie Handyman

    Sett bort telefonene

    Byggeplasser er ikke et godt sted å være rundt hvis tankene dine vandrer. Mobiltelefoner er en stor distraksjon for de fleste, så det er best å beholde det mobil enhet i lommen med ringetonen av. Enda bedre, la den ligge i bilen din. Du ville ikke betjene tunge maskiner eller farlige verktøy mens du var beruset, ikke sant? Studier viser at teksting har samme effekt på din evne til å utføre en oppgave som å være full.

    3/13

    Keen Utility Boot
    Familie Handyman

    Beskytt tallene dine

    Visste du at tærne er i kontakt med bakken 75% av tiden du går, og at de er den viktigste delen av føttene dine når det gjelder balanse? Så med mindre du vil miste tærne, kan du investere i støvler med ståltåler eller komposittsko!

    Støvler i komposittå blir mer og mer populært fordi de gir den samme, om ikke bedre, beskyttelsen som støvler med ståltå mens de er lettere og varmere.

    5/13

    God holdning
    Familie Handyman

    God holdning hjelper

    En dag på byggeplassen kan gjøre ryggen din vond og kroppen vond. Å opprettholde god holdning kan gå langt for å holde kroppen i bedre form. Jo mindre smerte kroppen din har, desto bedre kan du konsentrere deg om å gjøre en god jobb med oppgaven. Egoscue øvelser ta veldig lite tid og er en fin måte å holde kroppen din på linje.

    6/13

    Kjør ledninger etter bygninger
    Familie Handyman

    Kjør snorer langs bygningen

    Sparker din skjøteledninger mot bygningen er en god vane å komme inn på. Ledninger ved siden av bygningen vil ikke bli snublet på, trampet ned i gjørma eller fanget under neste levering av takstoler. De bør også vare lenger hvis de ikke alltid går på, rulles med trillebår eller ofte knuses av 10-tonn utstyr.

    7/13

    Familie Handyman

    Ikke glem SPF

    Hudkreft er ingen spøk. Dessverre for mange i byggebransjen er solen ganske umulig å unngå. Bare en liten smule solkrem kan hjelpe. Ifølge skincancer.org, regelmessig daglig bruk av solfaktor 15 eller høyere kan redusere risikoen for melanom og andre hudsykdommer med opptil 50%. Behold lotion på arbeidsplassen!

    8/13

    Førstehjelpsskrin
    Familie Handyman

    Forbered deg på det verste

    Når det gjelder sikkerhet, er det alltid bedre å være forberedt enn underforberedt. Nicks, kutt og verre skjer på arbeidsplasser hele tiden, så alltid ha et førstehjelpssett i bilen din, tilhenger eller verktøykasse.

    9/13

    Familie Handyman

    Oppretthold et trepunktsgrep

    Når du klatrer a stillas eller en stige, oppretthold alltid et trepunktsgrep. Det betyr at en hånd og to fot, eller en fot og to hender, alltid skal være i kontakt med stillaser eller trinn. Hold kroppen din så nær rammen som mulig. Skrå utvei kan føre til at hele verkene velter rett på deg. Og aldri klatre på kryssbøylene; de er ikke designet for å håndtere vekten.

    10/13

    Radion på stedet
    Familie Handyman

    Slå ned melodiene

    Ikke arbeid med radioen så høyt at du ikke kan høre andre i nærheten. Du vil ikke tro at du er alene, svinger tømmer og stiger rundt uten hensyn til menneskene rundt deg, bare for å oppdage at det var en fyr bak deg- du kunne bare ikke høre ham før du sprakk ham i hodet med en 2×4.

    11/13

    Spiker i oppstart
    Familie Handyman

    Bøy over negler med en gang

    Hver gang du jobber med en demo -jobb er det utrolig viktig at eksponerte negler blir bøyd, slik at ingen tråkker på eller blir klemt av en. Alt som trengs er en spiss spiker som stikker fra et treverk for å gi noen et flatt dekk eller en punktert fot. I tillegg gjør det å bøye negler det enklere og tryggere å bære og kaste gamle brett.

    12/13

    Park Smart
    Familie Handyman

    Parker på den ene siden av gaten

    La alle arbeiderne parkere på den ene siden av gaten, slik at alle som kjører forbi ikke trenger å kjøre en tynn hanke med parkerte kjøretøy. Dette vil både holde naboene fornøyde og gjøre det mindre sannsynlig at du blir påkjørt mens du tar noe ut av lastebilen din.

    13/13

    Familie Handyman

    Vask det opp

    Forhindre fare og gjør et godt inntrykk på huseieren eller hovedentreprenøren ved å beholde arbeidsplassen rotfri i løpet av dagen. Hent deretter arbeidsplassen hver kveld før du drar. Eventuelle snublende farer vil være lettere å oppdage på ettermiddagen enn de vil være med uskarpe øyne før kaffe neste morgen.

instagram viewer anon