Do It Yourself
  • 15 Overraskende kule prosjekter laget med malingsprøver

    click fraud protection

    HjemEmnerKunst og Håndverk

    Rachel BroughamRachel BroughamOppdatert: Aug. 25, 2021
    • Facebook
    • Flipboard
    • Twitter
    • Pinterest
    • E -post

    Hvis du har malt noen deler av hjemmet ditt nylig, kan det hende du fortsatt har noen malingprøver. Disse prøvene (malingsbutikker og hjemmesentre gir deg gjerne så mange du vil) hjelper deg ikke bare med å forestille deg fargevalg i rommet ditt, men de kan brukes til å lage litt kunst! Her er 15 overraskende kule prosjekter du kan lage med lakkeringsprøver.

    1/15

    Maling Eksempel på ugle ArtFoto: Courtesy of One Room Cabin

    Maling Eksempel på ugle Art

    Velg et fargevalg og samle en haug med malingprøver. Skjær dem i sirkler (eller bruk en sirkelpapirstans) og legg dem ut for å lage et ugledesign. Det vil ta et par timer, men du har et flott kunstverk å henge på soverommet til barnet ditt eller lekeområde. Få instruksjoner for prosjektet her.

    2/15

    Mal prøveeksempelkalenderFoto: Hilsen av Chicisms

    Mal prøveeksempelkalender

    Hold deg organisert med en maleprøvekalender. Finn en ramme i en håndverks- eller dollarbutikk og velg malingsprøvefarger for hver dag i uken. Du trenger noe plakatbrett og

    lim, sammen med en markør. For en fullstendig beskrivelse av denne maleprøvekunst, besøk Chicismene.

    8/15

    Mal eksempel på julekransFoto: Hilsen av A Girl & A Limpistol

    Paint Sample Art: Christmas Garland

    Denne malingsprøven krans er en billig måte å dekorere ditt hjem for ferien. Du trenger bare malingsprøver, saks, litt snor og lim for å fullføre dette prosjektet. For instruksjoner, klikk her.

    11/15

    Maling Eksempel på vårdekorasjoner Eater Garland GulrøtterFoto: Hilsen av A Girl & A Limpistol

    Maling Eksempel på kunst: Vårdekorasjoner

    Gjør deg klar for vår med dette morsomme DIY -prosjektet. Neste gang du er i malingsgangen, plukk opp noen oransje og grønne malingsprøver. Skjær de oransje prøvene i form av gulrøtter og bruk de grønne prøvene til gulrottoppene. Du kan deretter feste dem til en snor og bruke som krans.

    15/15

    Maling Eksempel Stripe ArtFoto: Courtesy of Reduce, Reuse, Redecorate!

    Maling Eksempel Stripe Art

    Denne DIYer tok nyanser av grå malingsprøver, kuttet dem i lange, tynne strimler og festet dem til et plakatbrett og la dem deretter i en ramme. De ville se flotte ut i en inngangsparti, soverom eller gangen. Klikk her for å lære hvordan hun gjorde det.

instagram viewer anon