Do It Yourself
  • 12 beste TV -stativer for små rom

    click fraud protection

    1/12

    TV-benkvia wayfair.com

    Beste samlet: Andover Mills Rangely TV Stand

    En av de beste allround-TV-ene står for små hjem er den Andover Mills Rangely TV -stativ, som kan holde TV -er opptil 40 tommer. Dette kompakte stykket, bare 36 tommer bredt, har to glassdører og en åpen hylle, begge med kabelhåndtering utskjæringer. Den kommer også i flere farger for å matche enhver innredning.

    Handle nå

    3/12

    TV-benkvia potterybarn.com

    Beste splurge: Benchwright Media Console

    De Benchwright Media Console er et vakkert, godt utformet møbel som du vil bruke i mange år. Denne massiv trebiten er bare 42 tommer bred. Den har to skapdører i herdet glass, samt en øvre skuff og metallvare i industriell stil. Konsollen kommer i tre utførelser med utskjæringer i ryggen for ledningsorganisasjon.

    Handle nå

    4/12

    TV-benkvia walmart.com

    Best med feste: Whalen Payton Three-in-One TV Stand

    Hvis du ikke vil at TV -en skal hvile på toppen av en konsoll, vil Whalen Payton tre-i-ett TV-stativ inkluderer en integrert TV -feste som kan ta opptil 65-tommers TV. Feste kan svinge 45 grader, slik at du kan rotere TV -en etter behov. Enheten har to åpne hyller for medieenheter og annen lagring.

    Handle nå

    7/12

    Farmhouse TV -stativ

    Beste våningshus: Greyleigh Finkelstein TV -stativ

    For en liten hus i gårdstil, Greyleigh Finkelstein TV -stativ vil passe godt inn takket være den låvedør-inspirert skyvedør. Dette møbelet har en naturlig trefinish med akseler i svart metall, og det kan holde TV -er opptil 40 tommer. Den har justerbare hyller samt snittutskåringer for enkel organisering.

    Handle nå

    8/12

    TV-benkvia wayfair.com

    Beste moderne: Mercury Row Almanzar TV -stativ

    Den slanke designen til Mercury Row Almanzar TV -stativ ville passe perfekt til en moderne estetikk. Stativet, som kan holde TV-er opptil 43 tommer, har en kubeformet design med to åpne cubbies, støttet av metallben. Den er tilgjengelig i tre utførelser. Den kompakte 39-1/2-tommers rammen vil passe perfekt inn små oppholdsrom.

    Handle nå

    9/12

    TV-benkvia westelm.com

    Beste midten av århundret: Smal mediekonsoll

    Som navnet antyder, er Smal mediekonsoll fra midten av århundret har en tynn design som er ideell for små mellomrom. Dette stykket kan støtte TV -er på opptil 48 tommer, og dets naturlige trefinish og koniske ben gir det et tydelig moderne på midten av århundret estetisk. High-end-konsollen har to skyvedører med justerbare hyller inni, slik at du kan kaste bort mediespillere og annet tilbehør.

    Handle nå

    10/12

    TV-benkvia ikea.com

    Beste minimalist: LACK TV -enhet

    For en enkel, strømlinjeformet TV-benk, du kan ikke gå galt med det rimelige MANGLER TV -enhet fra Ikea. Den kommer i svart og hvit utførelse, og bordet har en enkel benkelignende design med en enkel åpen hylle. Enheten er omtrent 35 tommer bred og kan støtte TV -er på opptil 66 kilo.

    Handle nå

    11/12

    TV-benkvia etsy.com

    Beste smale: Artisan Born Creations Live Edge Walnut Console Table

    For et smalt TV -stativ, bør du vurdere det håndlagde Live Edge valnøttkonsollbord, som vanligvis er mellom 10 og 14 tommer bred. Fordi det er et håndlaget stykke kan du velge mellom flere lengder, så små som 24 tommer, og du kan velge hårnål eller U-formede ben i metall. Bordplaten er laget av en rustikk plate av valnøtttre med en enestående naturlig kant.

    Handle nå

    12/12

    TV-benkvia amazon.com

    Beste flytende: Martin Furniture Grunne flytende TV -konsoll

    Hvis du bare leter etter en konsoll for spill- og mediesystemer, vil Martin møbler grunne flytende TV -konsoll er et plassbesparende alternativ. Den monteres på veggen og skaper en samtid flytende design, og kan støtte opptil 120 kilo når de er riktig montert i veggpinner.

    Handle nå

instagram viewer anon