Do It Yourself
  • En overraskende hack for å holde musene borte for godt

    click fraud protection

    Musefeller er ikke den eneste taktikken for å holde mus unna. Dette enkle, naturlige middelet vil hjelpe til med å holde de furrige små skapningene borte for godt.

    rawf8/Shutterstock

    Det er ganske klart at det å ha mus i hjemmet ditt er ikke en hyggelig opplevelse. Selv om de virker uskyldige, mus kan skape farlige forhold i hjemmet ditt. Derimot, bli kvitt mus betyr ikke nødvendigvis å kjøpe en rekke musefeller og ost. Mus kan lett unngås rundt i husstanden din ved ganske enkelt å legge duften av peppermynte i hjørner der de samles. Ja, det er riktig, peppermynte.

    Peppermynte til mus?

    Selv om naturlige midler er ikke alltid svaret når du blir kvitt skadedyr (som å bruke agurker for å bli kvitt kakerlakker, sammen med mange andre metoder som ikke dreper kakerlakker), tilbyr peppermynte et vellykket naturlig middel som fungerer når du prøver å avvise mus. Dette har å gjøre med musens natur, som hovedsakelig er avhengig av luktesansen i stedet for synet. Mus har utrolig svakt syn, men en sterk, sterk luktesans. Som er fornuftig om hvorfor mus vanligvis går for en stor del av stinkende ost, ikke sant?

    Peppermynte har åpenbart en sterk duft, en som mus ikke liker. I følge Victor Pest, inneholder peppermynte svært kraftige mentolforbindelser som irriterer nesehulen. Et snev av peppermynte holder dem sikkert unna.

    Nå kan du bruke to måter å innlemme lukten av peppermynte i hjemmet ditt. Den første er dyrking av peppermynteplanter og la dem være rundt huset. Lukten hindrer dem i å komme inn eller streife rundt i utgangspunktet.

    Peppermynteolje for å avvise mus

    Hvis du ikke har lyst på et hjem fullt av peppermynteplanter, så foretrekker du kanskje å bruke peppermynteolje i stedet. Spray den essensielle oljen i forskjellige områder av hjemmet ditt som mus kan få tilgang til. Hvis du prøver å fange musene, spray strategisk peppermynteoljen på steder som ikke ha en musefelle. I teorien burde dette føre dem til uansett hvor du har plassert den.

    Når du har brukt peppermynten til å drive musene bort, her hvordan holde mus unna og ha et musfritt hus.

    Se denne videoen for å lære mer smarte måter å bli kvitt mus i hjemmet ditt:

instagram viewer anon