Do It Yourself
  • Kreative DIY pappmodeller for barn

    click fraud protection

    Veil barna inn i DIY -prosjekter med pappdesign som blir til leker.

    Kreative DIY leker

    Ta en pause fra skjermtiden og hjelp få et barn interessert i DIY. Barn vil ikke bare lære verdifulle ferdigheter for å vare livet ut, DIY -prosjekter kan utføres med foreldre, besteforeldre og andre familiemedlemmer. Og barna vil elske disse 12 gaveideene.

    Byggeprosjekter av papp

    Calafant Activity Models selges på nettstedet Danish by Design start som et morsomt byggeprosjekt for papp. Når de er ferdige, blir de til leker. Modellene kommer i 10 design - ting som slott, sjørøverskip, et trehus, en robot, ponnygård og et dukkehus - og må bygges. Dette vil ta litt oppmerksomhet på detaljer og konsentrasjon, men de sammenhengende fanene gjør det enkelt for selv små hender. Det er ikke nødvendig med lim eller tape.

    Handle nå

    Når modellen er bygget, er det på tide å dekorere. Modeller for nivå ett og to gir veiledning for dekorering, men modell tre nivå -sett overlater dekorasjonen til skapernes fantasi. Prøv å bruke akvarellmaling, fargeblyanter, tusjer og til og med klistremerker og glitter for å dekorere modellen. Når dekorasjonsfasen er fullført, er leken klar for timevis med moro.

    Pluss disse 14 morsomme DIY -er vil holde hele familien opptatt på en regnværsdag.

    Disse DIY -lekesettene gir unike gaver fordi de tilbyr flere stadier i leken som kan gjøres i ett møte eller over flere økter, enten alene eller med en partner. Hvis du vil bli kreativ med din nye DIYer, sjekk ut disse 13 foreldre/barn DIY -prosjekter!

    Mer om Danish by Design

    I 2001, selskapet Dansk av Design begynte med stilige og moderne designermøbler for barnehager, spedbarnsprodukter og leker basert på håndverk og innovasjon. Produktene som selges er designet for å være allsidige, holdbare og ha en god verdi. Få dine kreative juicer til å flyte med disse 14 supermorsomme DIY-prosjekter som er flotte for alle aldre.

    Populære videoer

instagram viewer anon