Do It Yourself
  • Hvorfor du bør gjøre en hjemmekvalitetstest

    click fraud protection

    hjemmekvalitetstestFrancesco Scatena/Shutterstock

    Ditt hjem er din sikre havn - et sted hvor du kan slappe av, sette føttene opp og nyte tiden med familien. Hjemmet ditt kan imidlertid inneholde skjulte trusler i luften du puster inn.

    Her er fire grunner til at du bør gjøre en luftkvalitetstest hjemme.

    Finn allergi og astmautløsere

    En luftkvalitetstest for hjemmet vil avgjøre om luften i hjemmet ditt har mugg og mugg, noe som kan forårsake pusteproblemer, sammen med hudirritasjon. Testen kan også fortelle deg nivået av støv og flass, som kan utløse allergiske reaksjoner hos noen mennesker.

    Reduser husholdningsstøv med disse rengjøringstipsene.

    Oppdag karbonmonoksidnivåer

    Hvis hjemmet ditt er tett, så det ikke er nok inntaksluft for naturgassdrevne apparater, kan du puste inn karbonmonoksid og ikke engang vite det. Den luktfrie gassen kan forårsake kvalme, hodepine, svimmelhet og til og med død. En luftkvalitetstest for hjemmet vil fortelle deg om nivået i hjemmet ditt er for høyt.

    Disse 50 tingene i huset ditt kan drepe deg.

    Lær radon- og asbestnivåer

    Radon er en naturlig gass som kan være i hjemmet ditt uten at du vet at den er der. Radon er nummer én årsak til lungekreft hos ikke-røykere, ifølge EPA.

    Asbest, en gruppe naturlig forekommende mineraler som er motstandsdyktige mot varme og korrosjon, er anerkjent som en helsefare og bruken er nå regulert av både OSHA og EPA. Når folk inhalerer eller inntar mikroskopiske asbestfibre, kan det føre til alvorlige helseproblemer.

    Lær mer om testing for radon.

    Lavere energikostnader

    En luftkvalitetstest i hjemmet kan også vise problemer med HVAC -systemet eller hvis du har blokkert luftventiler. Ved å oppdage disse problemene og fikse dem, vil du forbedre hjemmets energieffektivitet og senke strømregningen.

    Du kan gjøre en hjemmekvalitetstest selv. Kits er tilgjengelig for omtrent $ 300 på Amazon. Prisen inkluderer lad analyse og testene er enkle å bruke og nøyaktige.

    Du kan også leie en profesjonell for å gjøre en luftkvalitetstest hjemme. Kostnaden er vanligvis rundt $ 500, avhengig av størrelsen på hjemmet ditt og typen analyse du leter etter.

    Prøv disse 12 naturlige måtene å forbedre inneluftskvaliteten.

    Kjøp den nå på Amazon.

    Hvert produkt er uavhengig valgt av våre redaktører. Hvis du kjøper noe gjennom våre lenker, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon.

    Populære videoer

instagram viewer anon