Do It Yourself
  • Beste hjemmekontorstol

    click fraud protection

    Hvert redaksjonelt produkt er uavhengig valgt, selv om vi kan bli kompensert eller motta en tilknyttet kommisjon hvis du kjøper noe gjennom våre lenker. Vurderinger og priser er nøyaktige, og varene er på lager fra publiseringstidspunktet.

    Enten din viktigste prioritet er å forhindre ryggsmerter eller skape et rom som gjenspeiler din personlige stil, her er tre av våre beste rimelige valg for den beste hjemmekontorstolen.

    Ikke la fordeler som fravær av kleskode og ubegrensede turer til ditt eget kjøkken overskygge virkeligheten om at arbeid fra hjemmekontor krever mange timer med stoltid. Enten din viktigste prioritet er å forhindre ryggsmerter eller skape et rom som gjenspeiler din personlige stil, her er tre av våre beste rimelige valg for den beste hjemmekontorstolen.

    Beste hjemmekontorstol for ryggen:

    hjemmekontorstolvia amazon.com

    Allguest hjemmekontorstol med høy rygg

    Vet dette: Den ergonomiske utformingen av denne høyryggede lederstolen justerer seg med hele lengden på ryggraden for å oppmuntre til riktig holdning, og den innebygde, tilpassbare korsryggstøtten gir støtte til korsryggen gjennom lange skrivebordssittdager. Funksjoner, inkludert justerbart sete, nedkjølingsnett og førsteklasses tilbakelent evne, gjør denne stolen ekstra behagelig og støttende. Det kommer også med to års garanti.

    “Vi kjøpte flere stoler fra forskjellige produsenter, noen opp til $ 350. Men ærlig talt, en måned senere, endte dette med å bli vinneren, sier en Amazon -anmelder. "Det er det mest behagelige, det gir ingen ryggsmerter og er det mest solide av det vi kjøpte. Masken er den sterkeste sammenlignet med de andre, korsryggstøtten er solid og veldig justerbar. Det hjelper definitivt å korrigere noen dårlige sittevaner. 100% verdt det. ”

    8 hjemmekontor skrivebord organisasjon ideer du kan gjøre.

    Kjøp den nå på Amazon.

    Beste stue-lignende hjemmekontorstol:

    hjemmekontorstol

    Serta at Home Leighton Task Chair

    Wayfair tilbyr et stort utvalg av polstrede hjemmekontorstoler for å passe godt inn i din eksisterende boliginnredning, inkludert denne vinneren, som kommer i 11 forskjellige farger (merk at prisen varierer etter farge). Leighton oppgavestol er ikke bare pen, den er funksjonell også, og tilbyr en 360-graders svingbart, justerbart sete og senterhelling. I tillegg gir den komforten du forventer av Serta, med minne i skum og armer med lommespoler.

    “Denne stolen er SÅ behagelig. Jeg er veldig fornøyd med den rosa fargen også. Det er subtil og akkurat nok farge til å få rommet til å poppe. Jeg vil sterkt anbefale denne stolen for holdbarhet og enkel montering, ”sa en Wayfair -anmelder.

    Gjør hjemmekontorplassen din organisert og effektiv med disse 10 DIY -ideene.

    Kjøp den nå på Wayfair.

    Beste allround budsjett hjemmekontorstol Powerhouse:

    Stol via staples.com

    Staples Ardfield Mesh Task Chair

    Hvis du leter etter en hjemmekontorstol som balanserer skjønnhet og funksjon uten å bryte banken, vil du sette pris på denne avrundede stolen med en tosifret prislapp. Det moderne designet med pustende mesh gir stil og kul komfort, mens det justerbare setet, høyden og korsryggstøtten gir behagelig tilpasning. Du må sette sammen det selv, som anmeldere håndterte med varierende letthet, men gevinsten er en enkel sit med verdifull stil.

    "Denne stolen er mer behagelig enn dyre stoler," sa en Staples-anmelder.

    Har du allerede en favoritt hjemmekontorstol som ikke fungerer lenger? Slik reparerer du det.

    Kjøp den nå på Staples.

    Populære videoer

    Shawnna Stiver
    Shawnna Stiver

    Shawnna er en veteranforfatter innen livsstil, markedsføring og nyhetsinnhold, som for tiden bidrar til netthandelsselskaper på foreldre- og babyområdet. Hun har hatt gleden av å skrive tradisjonelt, digitalt og sosialt innhold for følgende bransjer: skjønnhet, forbruksvarer, entreprenørskap, finansielle tjenester, helse/velvære, oppussing/DIY, livsstil, ideell, foreldre og selvtillit forbedring. For en dose positivitet og for å se innovative måter selskaper gjør det bra i verden, sjekk ut hennes nettsted: www.kindco.org

instagram viewer anon