Do It Yourself
  • De beste usynlige gjerdene

    click fraud protection

    1/7

    Hund leker i hagenHilsen Julianna Blankenship

    Kablet eller trådløst

    Et bredt utvalg av usynlige gjerder er tilgjengelig for nesten alle behov. Nesten alle faller i to kategorier: kablet og trådløst. Og hvis du ikke vil ha et usynlig gjerde, det er andre alternativer å holde din elskede hund inneholdt også.

    Kablede systemer skaper en barriere med en sløyfe, mens trådløse systemer sender ut et radiosignal fra en sentral sender. I begge tilfeller, hvis hunden strekker seg utover den grensen, får de et korrigerende sjokk fra kragen.

    Her er seks usynlige gjerder som kan tilfredsstille dine spesifikke behov.

    2/7

    Usynlig gjerdevia amazon.com

    Best for leietakere

    Leietakere nøler ofte med å installere alt som kan sees på som skadelig eller forstyrrende, i tilfelle det påvirker deres depositum nedover veien. Eller de vil ganske enkelt ta det med seg når leieavtalen er ute. Hvis det er stillingen du befinner deg i, Vi foreslår at du ser på et DIY trådløst usynlig gjerde. De kommer med begrensninger som signalradius, som kanskje ikke dekker hele eiendommen din, eller strekker seg inn i naboen. Derfor er det viktig å se etter en enhet med en justerbar sikkerhetssone. Denne trådløse enheten fra PetSafe lar deg tilpasse diameteren til din inngjerdede sone fra 10 til 180 fot.

    3/7

    Usynlig gjerdevia amazon.com

    Best for store eiendommer

    Med dekning opp til svimlende 100 dekar, dette kablete systemet i bakken fra SportDog lar deg lage en virtuell lekeplass hvor kjæledyret ditt kan vandre fritt, uhindret. Hvis du ser på et større inngjerdet område, blir kostnadsforskjellen mellom en jordet ledning og et fysisk gjerde enda mer dramatisk. (Vær oppmerksom på at det grunnleggende settet kommer med en mindre mengde gjerde. Den er modulær, og skaleres enkelt opp til størrelsen som passer for deg.)

    4/7

    Usynlig gjerdekragevia amazon.com

    Best for jakthunder

    Ledningssløkker eller radiosignaler er fine hvis du er hjemme eller på et enkelt sted. Men hvis du er på jakt eller fotturer, trenger du utvidet rekkevidde, mobilitet og nøyaktighet for et usynlig GPS-gjerde. Fra GPS -leder Garmin, dette systemet lar deg spore oppholdsstedet for opptil 20 hunder (eller festmedlemmer), og lage geo-gjerder for å varsle deg når de forvilder eller fanget byttet sitt opp i et tre.

    5/7

    Usynlig gjerdevia amazon.com

    Best for små hunder

    Vekten og sjokknivået til noen halsbånd gjør dem mer passende for større hunder. PetSafe Stay and Play usynlig gjerde er designet for hunder så små som fem kilo. Med tilleggsfunksjoner som vannbestandighet og enkel gjeninnføring, er dette et flott system å vurdere for den søte mini-Houdini.

    6/7

    Usynlig gjerdetrådvia amazon.com

    Beste løsning for tilpassede former

    Twisted wire wire opphever signalområdet rundt ledningen uten å bryte forbindelsen med resten av gjerdet. Du kan bruke den til å forlenge det usynlige gjerdet innover uten å lage en barriere som utløser kjæledyrets mottakskrage. Når trådkjøringen når et indre hinder, som en svømmebasseng eller blomsterbed, bare bytt tilbake til vanlig rett tråd, og du kan også lage en indre barriere. Dette gjør at det usynlige gjerdet får en smultringform, og gir mulighet for tilpassbare grenser i hele gården din.

    Denne ledningen er ikke et alt-i-ett-sett, men et nyttig tilbehør til et DIY usynlig gjerde. Det er også verdt å merke seg at du også kan skape denne effekten ved å vri en trådlengde på seg selv. Men den forhåndsvindede ledningen er en flott tidsbesparelse, spesielt for lengre løp.

    7/7

    Usynlig gjerdetrådvia amazon.com

    Beste løsning for vanskelig terreng

    De fleste usynlige gjerdet grensetråden er begravet noen centimeter under bakken, dypt nok til å forhindre skade fra fottrafikk og gressklippere men grunne nok til ikke å forstyrre signalet. Men ikke all jord er praktisk for å begrave wire.

    Overjordisk ledning er perfekt for steinete terreng med mange hindringer. Med forsterket kappe og en tykkere kobbertråd tåler den tøffe værforhold, slitende sollys og normal gangtrafikk. Dette er en flott måte å spare installasjonstid og kostnader, og et perfekt valg for å unngå tunnel under vanskelige kapsler eller skjære kanaler over betong fortau.

instagram viewer anon