Do It Yourself
  • FLIR C2: Infrarød teknologi Perfekt for proffer

    click fraud protection

    Det riktige verktøyet gjør hele forskjellen.

    Sponset av FLIR

    Jeg spesialiserer meg på å restaurere gamle hjem, og jeg kan fortelle deg at når disse hjemmene når modenhet, har de hatt flere ombygginger og mange ettermonteringer: til ovner, tak, vinduer og isolasjon, for ikke å snakke om de mange elektriske og rørleggerarbeidene oppgraderinger. Å sortere ut alle kanalene, rørene, værstripingen og ledningene kan være en skikkelig hodepine, og det er her et FLIR C2 infrarødt kamera er nyttig. Dette kameraet er en fantastisk teknologisk prestasjon. Det kan være et flott verktøy for diagnostikk og salg for hovedentreprenører. Kameraet er ikke større enn en mobiltelefon, så du kan enkelt bære det i lommen til salgssamtaler eller jobbsider.

    Det kan være et kraftig salgsverktøy fordi du kan vise kundene nøyaktig hvor hjemmet deres opplever varmetap vinduene, takene og dørene så vel som i varmesystemene, kanalene og rørene, alt med dette kameraets sensitive infrarøde bildebehandling. Du kan ta bilder på nettstedet og vise dem for kunden din umiddelbart eller laste dem ned til datamaskinen og skrive ut eller dele dem elektronisk. Kameraet har en referansemåling og leser temperaturvariasjoner fra -14 grader F til 300 grader F.

    FLIR C2: Infrarød teknologi Perfekt for proffer
    FLIR C2: Infrarød teknologi Perfekt for proffer

    Jeg liker også måten kameraet kan brukes som et vanlig synlig kamera for å ta en side-by-side jpeg av det infrarøde bildet for å tolke det mer abstrakte bildet du noen ganger får med infrarødt bildebehandling.

    Kameraet selges for $ 699. All denne teknologien er rimelig når du vurderer de diagnostiske timene du vil spare på jobben og den forbedrede kundekommunikasjonen du vil oppleve hver gang du bruker kameraet. For mer informasjon, gå til www.flir.com.

    - David Radtke, medvirkende redaktør

    Dette er en sponset samtale skrevet av meg på vegne av FLIR. Meningene og teksten er alle mine.

    Populære videoer

instagram viewer anon