Do It Yourself
  • 15 DIY Magnetic Strip Hacks - The Family Handyman

    click fraud protection

    2/12

    magnetlister til kjøkkenutstyr kniver BelkaG/Shutterstock

    Hold kniver og kjøkkenutstyr

    En av de vanligste måtene å bruke magnetlister på er å holde kjøkkenkniver og kjøkkenutstyr på kjøkkenet. Magnetlister fungerer utmerket i små kjøkken, fordi de hjelper til med å få gjenstander av benken, så det blir mindre rot.

    Foto: BelkaG/Shutterstock

    3/12

    arbeidsbenkorganisasjon

    Magnetstrimler for verktøy for å organisere arbeidsbenken

    Ta med deg en organisasjon arbeidsbenk med magnetlister for verktøy. Denne gjør -det -selv -maskinen bruker flere magnetstrimler for å holde alt fra tang og saks til et nivå, skrutrekkere og snorer.

    Foto: Hilsen av Borrelås

    5/12

    hårnål-magnetiske striper

    Wrangle Hair Accessories

    Lei av å ha alle hårnålene og hårspydene spredt over baderomsbenken? Her er løsningen: Fest en magnetlist på veggen og fest alt tilbehøret på den for umiddelbar organisering.

    Foto: Hilsen av Milady Pro

    7/12

    verksted-magnet-stripe-for-verktøy

    Hold verktøyet praktisk

    Hvis du bare har noen få grunnleggende verktøy du liker å ha dem praktisk for DIY -prosjekter, kan du bruke en magnetlist for verktøy under en hylle. Ha et par skrutrekkere og tang tilgjengelig (for eksempel i gangen i skapet), slik at du ikke trenger å grave gjennom garasjen eller kjelleren hver gang du trenger noe for en rask løsning.

    Foto: Hilsen av Merke: Magasin

    9/12

    ledningsorganiserer

    Cord Organizer

    Denne smarte DIYer laget en tre arrangør til holde kabler, brukte deretter magneter og et magnetisk brett for å holde det på plass. For en fullstendig liste over materialer og instruksjoner for prosjektet, besøk her.

    Foto: Hilsen av DCLTrearbeid

    11/12

    FH09JUN_499_52_078-meldingstavle magnetisk organisering bak i skapet Familie Handyman

    Diskusjonsforumet

    Snu baksiden av en skapdør til a familiemeldingssenter. For omtrent $ 20 kan du holde oversikt over familiens hendelser, lage lister og skrive meldinger.

instagram viewer anon